Hálózati, nagyteljesítményű víztisztítók, víztisztítás gazdaságosan és egyszerűen, finom vizet készítő víztisztító megrendelés, ügyfélszolgálat.

 

 

 

 

 

Hálózati és ipari víztisztítás gazdaságosan 2 évre járulékos költség mentesen

 

 

Hálózati nagyteljesítményű víztisztítók, teljeskörű víztisztításra, klór és származék vegyületei, vegyszer és gyógyszermaradványok valamint lebegőanyagok mentesítésre a teljes vízvezeték rendszeren, akár a vízórán belüli teljes vízvezeték szakaszon.

 

 

 

 

Hálózati nagyteljesítményű víztisztító készülékek, ipari víztisztító

 

 

 

Wellnet Ipari és hálózati víztisztítás.Ezüsttel impregnált aktívszenes kétfázisú szűrési technológiája megtisztítja a vezetékes vizünket, az íz és szagrontó anyagoktól, a klórtól és annak káros vegyületeitől melyek a halogénezett metánszármazékok, továbbá a vegyszer, gyógyszermaradványoktól, mosószerek, biokémiai vegyületektől, a káros szerves anyagoktól, viszont változatlan formában a vízben hagyja, szervezetünk számára elengedhetetlenül szükséges és nélkülözhetetlen működéséhez fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket! Így az egész vízhálózatodon nagyon finom, élvezettel fogyasztható ivóvizet nyersz a vezetékes csapvízből, fürdővizet stb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wellnet PR-2 előszűrő

 

Az első víztisztítási lépcsőben a PR-2 előszűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet. A készülék alaptartozéka!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nagyteljesítményű víztisztító készülékeink is a második vízszűrő fázisban: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szénnel, melynek 1 gr-ja óriási felületet képvisel kb. egy focipálya felületet, megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, a halogénezett metánszármazékokat, az íz és szagrontó anyagokat. Ez a kettős fokozat a biztosítéka a szűrt víz kiváló minőségének az egész vízórán belüli vízhálózaton. Az ezüsttel impegnált aktívszenes víztisztító technológiáról itt is olvashatsz még...

 

 

 

 

A baktériumok szaporodásának megakadályozására impregnálják az aktív szenet ezüsttel. Az ezüst hatékonyságáról és baktériumszaporodást gátló tulajdonságáról itt olvashatsz...

 

 

 

 

 

A Hálózati víztisztító készülékek mikrobiológiailag biztonságosak, bakteriosztatikus hatásúak (a baktériumok továbbszaporodását gátolják). A víztisztító berendezések ismeretlen eredetű víz szűrésére nem alkalmasak, az ilyen vizeket először laboratóriumban be kell vizsgáltatni.

 

 

 

 

 

 

 

W-150 Hálózati víztisztító

Ára CSAK: 145 861;- Ft
Ingyenes szállítással

 

 

Wellnet W150 hálózatba köthető nagyteljesítményű víztisztító készülék 150 000 liter vezetékes víz alapos megtisztítására. Családoknak, intézményeknek, vendéglátó egységeknek, szállodáknak, panzióknak, egyéb gyártó üzemeknek ahol az egészséges kristálytiszta víz alapszükséglet! Nagyteljesítményű víztisztítás egyszerűen, finom élvezettel felhasználható víz az egész vízhálózaton!

 

 

 

 

 

W-150 víztisztító paraméterei, csatlakoztatási adatai:

 

Wellnet W-150 víztisztító paraméterei, csatlakoztatási adatai

ÁNTSZ OTH-1327/2 forgalmazási engedély

 

 

 

Teljeskörű víztisztítás, klórmentesítés, minden az egyben megoldás, közepes háztartások, irodák, kisebb cégek, üzemek, konyhák, panziók, szállodák stb. számára.

A hálózati nagyteljesítményű víztisztító bekötése utáni vízhálózati szakaszon, az egészséges ivóvíztől a mosástól a locsolásig, mindenhol kíváló minőségű vizet nyersz csapjaidból!

 

Nem kell további víztisztítókra, szűrőkre pénzt áldoznod, ezzel a gazdaságos víztisztítási megoldással, ráadásul a kristálytiszta víz megóvhatja nagyértékű háztartási gépeidet mint pl. a mosógépet, mosogatógépet, kávéfőzőket, vízforralókat stb. a lebegőnyag okozta elszennyeződésektől! Nem beszélve a klór és vegyületei, halogénezett metánszármazékok, esetleges növényvédőszerek és gyógyszermaradványoktól mentes vízről.

 

 

 

W150 hálózati víztisztító készülék várható élettartam:

 

A megfelelő minőségű szűrt ivóvíz biztosítása érdekében a W-150 hálózati víztisztítók maximum 2 évig használhatók, mivel a vezetékes ivóvizek minősége nagyon eltérő.

 

A 201/2001. (X. 25.) Kormány rendelet szerinti ivóvíz használata esetén a W-150 hálózati víztisztító berendezés várható élettartama a következő:

W-150 hálózati víztisztító: 150 m3 azaz 150 000 liter vezetékes víz tisztítására alkalmas.

 

Információ a W150 víztisztító készülék töltetcseréről

 

 

W150 hálózati nagyteljesítményű víztisztító megrendelése

 

 

 

 

 

 

 

W-400 Hálózati víztisztító

Ára CSAK: 182 326;- Ft

Ingyenes szállítással

 

 

Wellnet W400 hálózatba köthető nagyteljesítményű víztisztító készülék 300 000 liter vezetékes víz alapos megtisztítására. Családoknak, intézményeknek, vendéglátó egységeknek, szállodáknak, panzióknak, egyéb gyártó üzemeknek ahol az egészséges kristálytiszta víz alapszükséglet! Nagyteljesítményű víztisztítás egyszerűen, finom élvezettel felhasználható víz az egész vízhálózaton!

 

 

W-400 víztisztító paraméterei, csatlakoztatási adatai:

 

Wellnet W-400 víztisztító paraméterei, csatlakoztatási adatai

ÁNTSZ OTH-1327/2 forgalmazási engedély

 

 

 

W-400 hálózati víztisztító, teljeskörű víztisztítás nagyobb családoknak és ballonos vizekre sok pénzt költő cégeknek, vállalkozásoknak, óvodáknak, iskoláknak egyéb közintézményeknek! Ajánljuk még társasházak panziók és szállodák részére!

 

 

Teljeskörű víztisztítás, klórmentesítés, minden az egyben megoldás, jóval kevesebb mint fél forintért! A W-400 víztisztítóval a bekötési hely utáni vízvezeték szakaszon mindenhol kristálytiszta kiváló minőségű vízhez jutsz.

 

 

Ezzel megspórólva egyéb más szűrőkbe való beruházási költséget, víztisztító automatákba való ballonos vizek folyamatos nagy költséget generáló kiadásait, kényelmesen hosszútávon, járulékos költségmentesen!

 

 

Ugye lenne helye a ballonos vizekre, raklapszám vásárolt ásványvizekre költött pénzednek máshol is?

 

 

 

Ne a ballonos vizek méregdrága, rengeteg járulékos költséget termelő víztisztító automaták üzemeltetői boldogulásáért termeld a profitodat!

 

 

 

 

NEM TITOK:

A 2. évet követően a kimerült víztisztító újratöltési költsége annyira olcsó, hogy azután majd még olcsóbban jutsz kiváló minőségű vízhez az egész vízhálózatodon!

 

 

 

W400 nagyteljesítményű víztisztító várható élettartam:

 

Mivel a Magyarországi vezetékes ivóvizek minősége rendkívül eltérő, ezért a W-400 hálózati víztisztítók maximum 2 évig használhatók.

 

A 201/2001. (X. 25.) Kormány rendelet szerinti ivóvíz használata esetén a W-400 hálózati nagyteljesítményű víztisztító berendezés várható élettartama:

 

W-300 hálózati víztisztító: 400 m3 azaz 400 000 liter vezetékes víz tisztítására alkalmas.

 

 

A W-400 víztisztítót olyan felhasználók részére ajánljuk, ahol a 2 éves vízfogyasztás, nem haladja meg a 400 köbmétert. Vedd elő a vízszámlákat, számolj és válaszd a legolcsóbb teljeskörű víztisztítási megoldást, víztisztítási igényedhez szabva!

 

Információ a W400 víztisztító készülék töltetcseréről

 

 

W300 hálózati nagyteljesítményű víztisztító megrendelése

 

 

 

 

 

 

 

 

W-1000 ipari nagy teljesítményű víztisztító

Ára CSAK: 291 722;- Ft

Ingyenes szállítással

 

 

Wellnet W1000 hálózatba köthető nagyteljesítményű víztisztító készülék 900 000 liter vezetékes víz alapos megtisztítására. Intézményeknek, vendéglátó egységeknek, szállodáknak, panzióknak, egyéb gyártó üzemeknek ahol az egészséges kristálytiszta víz alapszükséglet! Nagyteljesítményű víztisztítás egyszerűen, finom élvezettel felhasználható víz az egész vízhálózaton!

 

 

W-1000 ipari nagyteljesítményű hálózati víztisztító paraméterei, csatlakoztatási adatai:

 

Wellnet W-1000 ipari  víztisztító paraméterei, csatlakoztatási adatai

ÁNTSZ OTH-1327/2 forgalmazási engedély

 

Fillérekért oldhatod meg gazdaságosan a vezetékes víz tisztítását vízórán belül, így kristálytiszta, szennyező lebegőanyag, a klór és vegyületei, vegyszer és gyógyszermaradványoktól mentes minőségi vizet nyersz vállalkozásodban, üzemedben, vagy egész telephelyeden! Nem utolsósorban kedvelt víztisztító megoldás hazánkban a sok lakásos társasházaknak, vagy nagyobb kollégiumoknak, szállodáknak, nagyobb panzióknak, intézményeknek, konyháknak, autómosók víztisztító megoldása, szóda és üdítőgyártó, élelmiszerfeldolgozó és gyártó üzemeknek, vágóhidaknak stb.

 

 

 

Folyamatos használat, megfeleződő víztisztítási költség, megtakarítás:

 

A 2. évet követően a kimerült víztisztító újratöltési költsége olyan olcsó, hogy azután még olcsóbban jutsz majd egészséges kristálytiszta vízhez az egész tisztítani kívánt vízhálózatodon!

 

 

W1000 ipari nagyteljesítményű víztisztítók várható élettartam:

 

A vezetékes ivóvizek Magyarország egész területén nagyon eltérőek, ezért a megfelelő minőségű tisztított víz biztosítása érdekében a W-1000 ipari hálózati víztisztítók 2 évig használhatók maximum.

 

A 201/2001. (X. 25.) Kormány rendelet szerinti ivóvíz használata esetén a W-1000 hálózati víztisztító berendezés várható élettartama a következő:

 

W-1000 hálózati víztisztító: 1000 m3 azaz 1 000 000 liter vezetékes víz tisztítására alkalmas.

 

A W-1000 víztisztítót olyan gyárak, nagyüzemek, szódát, üdítőt gyártó vállalkozások stb. részére ajánljuk, ahol a 2 éves vízfogyasztás, nem haladja meg a 1 000 köbmétert. Vedd elő a vízszámlákat, számolj és válaszd a legolcsóbb teljeskörű víztisztítási megoldást!

 

Természetesen, ha ennél jóval több víz megtisztítása szükséges 2 év alatt, a vízvezeték hálózatodba több víztisztítót is beköthetsz, a különböző felhasználási pontok elé, akár egy-egy ilyen helyre ennél kisebb kapacitású hálózati víztisztítót!

 

Információ a W1000 víztisztító készülék töltetcseréről

 

 

W900 hálózati nagyteljesítményű víztisztító megrendelése

 

 

 

 

 

 

Hálózati és ipari víztisztító töltetcsere 2 év, vagy a hálózati víztisztító kimerülése után:

 

 

W-150 töltetcsere

Ára CSAK: 58 344;- Ft

+ egyszeri 2 000 Ft-os futárköltség

 

 

W150 hálózati víztisztító cseretöltet megrendelés

 

 

 

W-400 töltetcsere

Ára CSAK: 98 456;- Ft

+ egyszeri 2 000 Ft-os futárköltség

 

 

W400 hálózati víztisztító cseretöltet megrendelés

 

 

 

 

 

 

W-1000 töltet csere

Ára CSAK: 196 547;- Ft

+ egyszeri 2 000 Ft-os futárköltség

 

 

W1000 hálózati víztisztító cseretöltet megrendelés

 

 

 

A kimerült aktív szén töltetet a telephelyünkön cseréljük, a cseretöltet ára tartalmazza az újratöltés költségeit is. A kimerült töltetet házzal együtt a telephelyünkre kell eljuttatni, küldünk futárt 2 000 Forintért felveszi és elszállítja a kimerült víztisztítódat újratöltésre, ahol azonnal újratöltik a kimerült készüléket. Célszerű időben telefonon, vagy E-mailben egyeztetni az újratöltésről!

 

 

 

Az újratöltést követően a cseretöltet nem tartalmazza a kimerült PR-2 előszűrőt, azt külön kell megrendelni ha szükséges, egyéb esetekben, a készülék használata során a PR-2 előszűrő szűrő betétjét érdemes szennyeződéstől függően cserélni, mely szintén külön rendelhető.

 

          

 

 

Kérdéseddel és a nagyteljesítményű víztisztítók megrendeléssel kapcsolatosan hívj a 70/222-5677 mobilszámon, H-V.-ig 9:00 - 20:00 h -ig, a hatékony gyorsabb ügyintézés érdekében! Vagy töltsd ki a megrendelő lapot.

 

 

 

Hálózati nagyteljesítményű víztisztító, ipari víztisztító megrendelése:

 

 

Megrendeléssel kapcsolatos fontos információk - Olvass el!                                                       Nyit/Zár

 

Megrendelés:

Adataidat bizalmasan kezeljük, nem kerülnek az interneten semmilyen nyílvános megosztásra, az általad megadott adatokat a Google Docs rendszerében tároljuk a megrendelésigényed lezárásáig.

Igénylésedet követően 24 órán belül Emailban visszaigazoljuk megrendelésed és közöljük a szállítás várható idejét.

 

Jelen ürlap kitöltése nem minősül Interneten távollévök között megkötött szerződésnek, pusztán megrendelésigényedet jelzed számunkra, mely adatok alapján visszaigazoljuk és véglegesítjük a megrendelésed!

 

Amennyiben adataidat nem kívánod itt az ürlapon megadni, akkor megrendelésigényedet aviztisztito(kukac)magnavital(pont)hu email címre is eljuttathatod az űrlapon található adatok megadásával, vagy hívj minket a 70/222 5677-es mobilon az év minden napján 9:00-20:00 óra között, kézséggel állunk rendelkezésedre!

 

 

Egyéb tudnivalók

 

A nem töltetcserés, először rendelt W150, W400 és W1000 hálózati víztisztítók tartalmazzák a PR-2 előszűrőt, azt nem kell az először tőlünk rendelt hálózati víztisztító esetén megrendelni!

 

A W-150, W-400, W-1000 víztisztítók csatlakoztatása és beszerelése rendkívűl egyszerű, ennek ellenére beszerelését bízdd vízvezetékszerelő szakemberre. Hálózati víztisztítóink ahogy a leírásban is szerepel csak vezetékes víz tisztítására alkalmasak és a garancia is ekkor él.

 

 

Szállítási, garanciális tudnivalók:

 

Garancia:

 

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk! Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát, a Wellnet Kft. vállalja, Így élvezheted a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, a megvásárolt terméket a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsuk vagy ha szükséges újra cseréljük.

 

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállás kötelező. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.

A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a vásárlot termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termékek cseréjére vállalunk kötelezettséget.

Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:
- A termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel
- A számla egy példánya
- A cégünk által kiállított jótállási jegy
Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni!

 

A garanciális problémával cégünknek behozott/visszaküldött termékeket mi magunk javítjuk, cseréljük, vagy ha szükséges továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

 

A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt . A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások ( pl. leesés következtében összetört, beázott, ráléptek, stb. ) cseréjének elkerülése miatt a gyártók, forgalmazók csak a hivatalos szerviz szakvélemény alapján vállalják a 72 órás cserét. Ennek megfelelően a további teendők a termék 72 órán belüli meghibásodása esetén:

 

- Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni a forgalmazó (eladó), gyártó/ importőr telefon számán vagy a központi szakszervizénél (bővebb információ telefonszám a termékhez mellékelt garancia levélben van). Ha a szerviz kivizsgálása alapján a bejelentés jogos, a gyártó vállalja a termék azonnali cseréjét.

 

- Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.

 

- Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor a Wellnet Kft. is csak a hivatalos szakszerviz szakvéleményének ismeretében vállalja a meghibásodott termék 72 órán belüli meghibásodás cseréjét.

 

- A termék meghibásodása esetén a csomagolásban lévő, vagy a számlával együtt Önnek átadott garanciajegy tájékoztatásának megfelelően kell eljárni.

- Portósan küldött csomagokat nem vesz át a Wellnet Kft., azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

 

- A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a Wellnet Kft. utólag megtéríti a szállítás költségét.

 

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.

 

Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.

 

A vásárlástól való elállás joga

 

A Vásárló a szerződéstől a Wellnet 30 napos megelégedési garanciája alapján 30 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben a Wellnet köteles a Vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
A Vásárló viseli az elállási jog ilyetén történő gyakorlása miatt az áru kiszállításával, valamint visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ez esetben a csomagot a Wellnet Kft. 2890 Tata, Rozgonyi utca 20 címre kell visszajuttatni.
A visszaküldésnél a csomagolás és/vagy a termék sérüléséből adódó költségek a Vásárlót terhelik.

 

Tájékoztató a Békéltető testületekhez fordulás lehetőségéről:

 

A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. A békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A békéltető testület a fogyasztó vagy a vállalkozás kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban. A békéltető testület eljárása a fogyasztó kérelmére indul. A Békéltető Testületekről bővebb információ itt érhető el: http://www.bekeltetes.hu

 

 

Szállítási díjak 2018:

Ha az összmegrendelésed eléri a br. 30 ezer Ft-ot, akkor ingyenes szállítjuk ki a megrendelésed,
Ha az összmegrendelésed 15 000 Ft - 29 990 Ft között van, akkor 990 Ft szállítási díj vagy előreutalással ingyenes szállítás.
Ha az összmegrendelésed 15 000 Ft alatt van akkor 1 490 Ft szállítási díj vagy előreutalással 990 Ft szállítási díj.
Ha előre szeretnél utalni az olcsóbb szállítási díjért vagy az ingyenes szállításért kérjük jelezd a megjegyzés rovatba, vagy Ügyfélszolgálatunknak.

Előreutalásnál a visszaigazoló E-mail-ben az utaláshoz megküldjük részedre: Főforgalmazó cégneve, Bankszámlaszáma. Amint a főforgalmazó számláján jóváíródott a számlád ellenértéke futárral küldik a csomagod, a csomag érkezésének napján SMS-t kapsz a Futárszolgálattól. Az ÁFA-s számlád a csomagban lesz természetesen. Magyar forintban készpénzben tudsz fizetni Magyarországi szállításoknál.

 

Szállítási határidő: 3-15 munkanap

 

Gyártó/főforgalmazó, számlakibocsátó, garanciavállaló:

Wellnet Kft.

info@wni.hu
Székhely: 2890, Tata, Csapó utca 18.
Telephely:2890, Tata, Rozgonyi utca 20.
Adószáma: 11914495-2-11
Cégjegyzékszáma: 11-09-007376 (Tatabányai Megyei Bíróság)

 

 

 

Ajánlat közvetítője:

Kett Gábor Wellnet Független Termékajánló Partner
Cím: 7400 Kaposvár Szigetvári u. 16.
Mobil: Az év minden napján 9:00 - 20:00 óráig +36 70 222 5677

 

 

 

Ügyfélszolgálat:

 

Keress minket az év minden napján 9:00-20:00 óráig hívható +36 70/222-5677-es mobilszámon, vagy további telefonos elérhetőségeinken! Várjuk kötelezettségektől mentes hívásod, megrendelésed!
Vagy írj az info(kukac)finom-viz(pont)hu E-mail címre!

Tárhelyszolgáltató:


Web: www.xhu.hu

Cégnév: Intec Online Kft

E-mail: info@xhu.hu

Adószám: 23107816-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-162525

 

Az oldalon található összes e-mail címre vonatkozóan megtiltjuk azok engedélyezetlen felhasználását címlistákban való szerepeltetést, címlistába gyűjtést, kéretlen levelekhez való felhasználást, kereskedelmi címlistában való eladását, amennyiben ezt tapasztaljuk azonnal az illetékes hatósághoz fordulunk!


 

 

 

Mobilosoknak és olyan böngészőkhöz amelyek nem támogatják a beépülő keretet (iframe) ide kattintva elérhető a megrendelő lap!