Wellnet W25 Víztisztító berendezések, készülékek akciói, olcsóbban kedvezőbb akciós áron, alacsonyabb víztisztítási költséggel literenként 2 éven át tartó használattal!

 

 

 

 

 

 

 

2018. Március - Víz Világnapja akciók 2018. 04. 02-IG

 

Víztisztító, zuhanyszűrő és hálózati és ipari nagyteljesítményű víztisztító akcióinkat a főoldalon és a felső menüpontban éred el.

 

 

 

 

 

 

Gyors útmutató a leggazdaságosabb víztisztító kiválasztásához:

 

Élettartam: A forgalmazási feltételeket az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat szabályozza. Az engedéllyel rendelkező készülékek számára az engedélyt kibocsátója minden esetben meghatározza a maximális élettartamot. A forgalmazók a készülékeikre csak az engedély alapján meghatározott élettartamra vállalhatnak működési garanciát.

 

Kapacitás: A kapacitás azt a vízmennyiséget jelöli, amely vízmennyiség a szűrőn átfolyva az MSZ 450/1 sz. szabványnak megfelelő, bakteriológiai szempontból kifogástalan ivóvíz tisztítására alkalmas. Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi
Szolgálat a forgalmazáshoz szükséges engedély kiadása előtt a Fodor József Országos Közegészségügyi Központi Országos Közegészségügyi Intézettől szakvéleményt kér, amely laborvizsgálat alapján tesz javaslatot a kapacitásra, amit az engedély tartalmaz.

 

Mit szűr a víztisztító készülék: Az engedély, illetve a szakvélemény szintén tartalmazza a készülék által kiszűrhető szennyeződéseket. Ez egy nagyon fontos technológiai jellemző, mert a készülékkel előállított szűrt víz minőségét mutatja. A vezetékes csapvízben nincsenek vírusok, baktériumok, tehát az ilyen típusú szennyeződések kiszűrésére nincs szükség, ilyen célokra felesleges készüléket vásárolni. Teljesen felesleges és fölösleges pénzkidobás továbbá olyan készülékért magas árat fizetni, plusz pénzt adni, amely ezt az extra baktérium-, vagy vírus-szűrést nyújtja.

 

Mit nem szűr a készülék: A készüléknek ez a jellemzője szintén igen fontos, szintén a szűrt víz minőségét határozza meg. A csapvízben meglévő, az élettani szempontból hasznos oldott ásványi anyagokat nem szabad a készüléknek kiszűrnie. Amelyik készülék kiszűr mindent a csapvízből, többek között ezeket az értékes makro- és mikroelemeket, egyrészről igen költséges, fölösleges funkciót kínál, másrészről „szegényebbé” teszi a vizet, ami nem kívánatos. A szűrt víz utólagos ásványi anyag pótlása természetellenes, szintén fölösleges és költséges funkció.

 

Bakteriosztatikus védelem: A járványok és fertőzések elkerülése érdekében a vízművek szabványosított vízkezelési technológiákkal, a szükséges rosszal, klórozással, valamint egyéb fertőtlenítéssel csírátlanítják a vezetékes vizet, /ettől
kellemetlen szagú és ízű a csapvíz/ ezért baktérium-szűrésre a csapvíz utótisztító berendezéseknél nincs szükség. Szükség van viszont a baktériumok esetleges elszaporodását gátoló védelemre. Az aktív szenes készülékeknél ezt a védelmet általában az ezüst látja el. Ezeknél a készülékeknél csak az ezüsttel impregnált aktív szén töltet a megfelelő szűrőközeg.

 

Beüzemelési, felszerelési költség: Amennyiben a készülék beüzemelése, felszerelése szakembert igényel, nem végezhető el házilag, úgy az a készülék árához plusz költséget ad.

 

A cserebetét / töltetcsere élettartama: Minden készülék előbb, vagy utóbb kimerül és a szűrő közeg valamilyen módon regenerálásra, vagy cserére szorul. A cserebetét vagy töltetcsere élettartamát a készülék élettartama szerint az engedély szabályozza.

 

A cserebetét / töltetcsere kapacitása: A cserebetét vagy töltetcsere kapacitását a készülék kapacitása szerint az engedély szabályozza.

 

A készülék ára: Az ár a készülék egy (lényeges) jellemzője. Érdemes a készülék árának megítélésénél a gyors útmutató szerinti jellemzőket figyelembe venni.

 

Cserebetét / töltetcsere ára: Mivel a készülékünket nem csak az engedélyben meghatározott ideig szeretnénk használni, és a készülékünk töltete előbb-utóbb kimerül, ezért a víztisztító készülék megvásárlásakor érdemes előre tudni a cserebetét / töltetcsere árát is. Hosszútávon a költségek ennek függvényében értelmezhetők.

 

Havi járulékos költség: Vannak olyan szűrési megoldások, amelyek igénylik a rendszeres, akár havi karbantartást, patron cserét, stb.

 

Szállítási költség: Szintén fontos termékjellemző, annak ellenére, hogy első ránézésre nem számottevő költségről van szó. Ha a szűrőbetét cseréje gyakori, akkor a betét szállítása is jelentős költséget érhet el, hacsak nem mi magunk a boltban vásároljuk meg a töltetet.

 

Gyártási Garancia: A törvény által előírt garanciát minden forgalmazó betartja, vannak azonban olyan szolgáltatói megoldások, amelyek ezt a törvényben előírt minimumot lényegesen meghaladják.

 

Megelégedési garancia: Még ritka ez a típusú szolgáltatás a víztisztítóknál, de ma már találkozni ilyen, a biztonságos vásárlást segítő gesztussal. A megelégedési, visszavásárlási garancia a vásárlástól számított megadott napra vonatkozik. A
visszavásárlási, pénz-visszafizetési garancia arra vonatkozik, hogyha a vevő nem ezt várta, vagy nincs megelégedve a készülékkel, akkor küldje vissza, és a forgalmazó kérdés nélkül visszajuttatja a vételárat. Általában ezt a szolgáltatást a készülékeikben fenntartás nélkül megbízó, kiváló minőségű víztisztítók forgalmazói kínálják.

 

Betétdíj garancia: A kimerült készülékek, szűrőpatronok általában a háztartási szemétben végzik, amelyek így, kisebb-nagyobb mértékben terhelik a környezetet. A társadalmi felelősségvállalás, a környezet megóvása érdekében a Finom-Viz.hu mint forgalmazó a gyártó Wellnet Kft.-vel Magyarországon egyedüliként garanciát vállal arra, hogy a kimerült készülékeket visszavásárolja és újrahasznosítja. Így a Wellnet víztisztítók soha nem terhelik a környezetet.

 

FIGYELEM: Csak az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat ellenőrzésével és engedélyével rendelkező víztisztító készüléket szabad megvásárolni.

 

 

Gyakorlati példa a finom-viz.hu kínálatából a W25 Max víztisztító jellemzőinek bemutatásával:

 

Élettartam: 2 év

 

Kapacitás: 25 000 liter

Mit szűr a készülék: Íz- és szagrontó anyagokat, a klórt és a klórozási melléktermékeket (pl. halogénezett metánszármazékokat), növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat.

 

Mit nem szűr a készülék: A csapvízben meglévő, élettani szempontból hasznos oldott ásványi anyagokat, sókat nem szűri ki. A készülék a csapvízben hagyja többek között az értékes makro- és mikroelemeket.

 

Bakteriosztatikus védelem: A védelmet az aktív szénre impregnált ezüst látja el.

 

Beüzemelési, felszerelési költség: A készülék beüzemelése, felszerelése szakembert nem igényel, házilag elvégezhető. Plusz költséget nem jelent.

 

A cserebetét / töltetcsere élettartama: A cserebetét / töltetcsere élettartama a készülék élettartamával egyezik meg, 2 év.

 

A cserebetét / töltetcsere kapacitása: A cserebetét / töltetcsere kapacitása a készülék kapacitásával egyezik meg, 25 000 liter.

 

A készülék ára: A mindenkori aktuális árlista vagy időszakos ajánlat tartalmazza.

 

Cserebetét / töltetcsere ára: A mindenkori aktuális árlista vagy időszakos ajánlat tartalmazza.

 

Havi járulékos költség: Nincs.

 

Postaköltség: A mindenkori aktuális árlista vagy időszakos ajánlat tartalmazza.

 

Gyártási garancia: 2 év, az élettartam teljes hosszára.

 

Megelégedési garancia: A megelégedési, visszavásárlási garancia a vásárlástól számított 30 napra vonatkozik.

 

Díjbetét garancia: A visszavásárlás díjtételét a mindenkori aktuális árlista tartalmazza.

 

A W25 víztisztító forgalmazását biztosító, Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat engedélyszáma: 4666/2004