Wellnet magnetic max mágneses víztisztító berendezések, 25 000 literes lúgos víz vagy 2 év hatalmas teljesítménnyel, gazdaságos hosszútávú üzemeltetéssel magnetizált, dinamizált és energetizált víz a csapból!

 

 

 

 


 

 

W25 Magnetic Max Prémium víztisztító pénztárcabarát áron, mindig friss enyhén lúgos, magnetizált és dinamizált finom egészséges víz 2 éven át járulékos költség mentesen drága műanyag flakonos vizek állandó cipekedése helyett

 

 

 

Wellnet Magnetic Max víztisztító berendezés, gazdaságos csapvíztisztító készülék

 

W25 Magnetic Max mágneses víztisztító berendezéssel enyhén lúgos egészséges vizet nyersz a csapból. Nem csak kémiai hanem fizikai vízkezeléssel, HATALMAS 25 000 LITERES VÍZTISZTÍTÁSI KAPACITÁSSAL négyszer nagyobb teljesítményre képes mint az átlag víztisztítók. A Magnetic Max víztisztító berendezéssel otthon egyszerűen, természetes vízhez hasonló minőséget nyersz a csapvízből családbarát áron hosszú idejű gazdaságos járulékos költségektől mentes üzemeltetéssel.

 

 

 

 

 

 

 

 

A víztisztító használata előtt hányingerem volt a büdös, vezetékes ivóvíztől. Megkóstoltam a tisztított vizet, meglepődtem, mert gyerekkorom forrásvíz-zamatát éreztem a számban. Napról-napra több vizet ittam. Azóta nem is tudom máshol a tisztítatlan vizet meginni.
Sás András, Kaposvár
Még több vélemény >>>

 

 

 

 

 

 

W25 Magnetic Max mágneses víztisztító víztisztítási technológiája

 

A mágneses víztisztító első tisztító fokozata egy egyszerű mechanikai szűrőből áll, ami a vízben lévő lebegő szennyeződést távolítja el.

 

A W25 Magnetic Max víztisztító második fázisban ezüsttel impregnált aktív szenet tartalmaz, ami maradéktalanul kiszűri a klórvegyületeket, a vegyszer, gyógyszermaradványokat

 

 

Amit a csapvízből feltétlenül el kell távolítani és mi az amit a vízben kell hagyni ahhoz, hogy tökéletesen egészséges, jó ízű nagyon finom vizet kapjuk, amelyre W-25 víztisztítóink kivétel nélkül alkalmasak!

 

 

Információk az impregnált ezüstről bővebben...

 

 

A W25 Magnetic Max víztisztítóban egy 12 ezer Gauss-os magnetitet helyeztek el, aminek hatására a mágneskezelt víz még jobban közelíti a forrásvíz, természetes vízminőséget...

 

 

 

A W-25 magnetic max mágneses víztisztítóval élő vízhez juthatsz a csapból, egyszerűen, gazdaságosan, hosszútávon!

 

 

 

Az már csak ráadás, hogy a W25 Magnetic Max víztisztítóval tisztított víz élettani hatásai a tapasztalatok szerint nagyon jók, Ismerd meg ezeket hatásokat...

 

 

 

Munkában a W25 Magnetic Max víztisztító berendezés!

 Ó. Gábor - Budapest

 

 

 

 

 

 

A Víztisztító készülék a családom kedvence, szívesen fogyasztjuk a készülékben megtisztított vizet, mert jó az íze, és a gyerekem is fogyasztja a kóla helyett, amiről tudjuk, nem egészséges, se gyereknek, se felnőttnek. Így anyagilag is több pénzt tudunk megspórolni, ha a tisztított vizet használjuk. Ezzel e vízzel főzök és így az ételek íze is jobb.
Lukácsiné Lengyel Andrea, Hajdúböszörmény
Még több vélemény >>>

 

 

 

 

W25 Magnetic Max víztisztító szabadon választható termékgrafikákkal:

 

 

MAGNETIC MAX STÍLUS 1. - BIRDY MOTÍVUM             MAGNETIC MAX STÍLUS 2. - PÖTTYÖS MOTÍVUM

 

W-25 Magnetic Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 1. - BIRDY MOTÍVUM     W-25 Magnetic Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 2. - PÖTTYÖS MOTÍVUM

 

MAGNETIC MAX STÍLUS 3. - LEVELES MOTÍVUM       MAGNETIC MAX STÍLUS 4. - MAGYAROS MOTÍVUM

 

W-25 Magnetic Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 3. - LEVELES MOTÍVUM     W-25 Magnetic Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 4. - MAGYAROS MOTÍVUM

 

MAGNETIC MAX STÍLUS 5. - PINK BUBBLE MOTÍVUM                MAGNETIC MAX STÍLUS 6. - CSÍKOS MOTÍVUM

 

W-25 Magnetic Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 5. - PINK BUBBLE MOTÍVUM     W-25 Magnetic Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 6. - CSÍKOS MOTÍVUM

 

MAGNETIC MAX STÍLUS 7. - CLASSIC MOTÍVUM         MAGNETIC MAX STÍLUS 8. - TRENDY MOTÍVUM

 

W-25 Magnetic Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 7. - CLASSIC MOTÍVUM     W-25 Magnetic Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 8. - TRENDY MOTÍVUM

 

MAGNETIC MAX STÍLUS 9. - FIRKÁS MOTÍVUM                  MAGNETIC MAX STÍLUS 10. - ROMANTIC MOTÍVUM

 

W-25 Magnetic Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 9. - FIRKÁS MOTÍVUM     W-25 Magnetic Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 10. - ROMANTIC MOTÍVUM

 

MAGNETIC MAX STÍLUS 11. - KALOCSAI MOTÍVUM 

 

W-25 Magnetic Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 11. - KALOCSAI MOTÍVUM    

 

 

 

Sok jót hallottam erről a készülékről, sok gondolkodás után jutottam oda, hogy én is használni kezdtem. Problémám volt a gyomrommal, ami valószínű a klór miatt lehetett. Ezután ez a panaszom elmúlt, sőt, azóta a barátnőmék is használják, mert a férj vesebeteg, a másik előnye, nem kell cipekedni az ásványvízzel.
Némethné Gyarmati Irén, Orosháza
Még több vélemény >>>

 

 

 

 

 

 

 

W25 Magnetic Max víztisztító rövid megrendelő lap ha nem szeretnél más típusú víztisztítót rendelni

Ha mobilos vagy vagy nem támogatja a böngésződ az iframe-t ide kattints a rövidített megrendelő eléréséhez (új ablakban nyílik meg)

 

 

Tudnivalók, szállítás, fizetés, garancia ide kattintva

 

 

 

 

 

 

 

 

2 év használat után gazdaságosabban W25 Magnetic Max víztisztító töltetcsere

 

 

 

Tudtad?

 

 

A szépség az egészséggel, az egészséges bőrrel kezdődik.

A bőr csökkenő víztartalmának rendszeres visszapótlásával sokat lehet tenni azért, hogy a bőr sokáig megőrizze fiatalosságát. Mindenki tudja, hogy a legfinomabb, legpuhább, legselymesebb bőr a csecsemőké. Nem véletlenül, hiszen annak a víztartalma a legmagasabb. Az évek múltával a bőr veszít víztartalmából, és vele együtt tűnik el a rugalmassága, hamvassága. Megereszkedetté, ráncossá válik. A külső hatások is rajta hagyják a nyomukat a bőrön: a mértéktelen napozás jelentette magas ultraibolya (UV)-dózis, a szoláriumok UV-sugárzása, a bőrt érő vegyszerek, a vízben lévő klór és klór származékok mind-mind az öregedési folyamatot mozdítják elő.

 

 

 

 

Miért szükséges, hogy folyamatosan megfelelő minőségű és mennyiségű vizet igyunk:

 

 

A víztisztítóinkkal, szűrt csapvíz kitünő hőszabályozó, kenőanyag, nedvesítőszer, oldószer, méregtelenítő, energia hordozó, szépítőszer! Ha minőségi tisztitott csapvizből ébredés után 2 pohárral elfogyasztasz az segíti a belső szervek működését, 30 perccel az étkezés előtt elősegíti sz emésztést, fürdés előtt lecsökkenti a vérnyomást, lefekvés előtt megelőzi az agyvérzést, és az alvás közben előforduló szívrohamot.

 

 

 

 

Eggyel több ok a palackozott víz mellőzésére:

Ha kevesebb csomagolást használnánk, jóval kevesebb műanyag kerülne a szemétbe. A műanyaghulladék nemcsak a közismert nagy csendes-óceáni szemét formájában fenyegeti a természetet, és nem csupán a világtengerekben. A műanyag a teljes ökoszisztémára veszélyes, beleértve a szárazföldi állatokat és növényeket - ráadásul az apró darabkák még inkább mérgezőek lehetnek, mint a nagyobbak.

 

 

 

 

Végeztek egy kísérletet. A tudósok megkértek idősebb és fiatalabb embereket, hogy ne igyanak 24 órán keresztül.

24 óra elteltével, mikor a víz újra elérhetővé vált számukra az idősebb generáció nem vette észre, hogy szomjas.
Figyelted mit írtunk le?
24 óra elteltével az idősebb generáció nem vette észre, hogy szomjas. Néhányuk még akkor sem nyúlt a vízhez, mikor mellettük volt egy karnyújtásnyira. A fiatalabbak azonnal pótolták a hiányzó mennyiséget. Ez az igazi probléma. Ezért van annyi beteg az idősebbek között, mert teljesen kiszáradnak és nem veszik észre.

 

 

 

 

Annak ellenére, hogy a szervezet víztartalma felnőtteknél a testtömeg kb. 60 %-a a víz viszonylag állandó, a szervezetben lévő víz folyamatos cserélődésben van.

Az egészséges ember vízháztartása, vagy vízmérlege egyensúlyban van, ha a napi vízfelvétel és veszteség mennyisége megegyezik. Ebben az esetben a vízbevitelt és vízleadást szemléltető kétkarú mérleg két serpenyője egyensúlyban van. Ahhoz, hogy ez a folyamat jól működjön, megfelelő mennyiségű és minőségű ivóvízre van szükség.

 

 

Hasznos makro- és mikroelemek a csapvízben

 

Kémiai értelemben vett tiszta víz – amit csak vízmolekulák alkotnak - a természetben nem található. Bármelyik természetes eredetű víz – így a forrásvizek, az ásványvizek és a csapvizek is - kevesebb vagy nagyobb számú kémiai összetevőt tartalmaznak. A különféle sók kationjai (pl. nátrium, magnézium, vas, cink, molibdén) és anionjai (pl. klorid,
hidrogénkarbonát) változatos összetételben találhatók meg a vizekben. Ezek a - vízben oldott állapotban található - sók határozzák meg a víz ízét, élvezeti értékét, pH-ját és keménységét, valamint az esetleges gyógyhatását is.

 

Egy felnőtt ember évente átlagosan 1000 liter (=1 m3) folyadékot iszik meg, és közben nem is gondol arra, hogy ha ez a mennyiség vízből van, akkor szinte észrevétlenül mintegy 1 kg-nyi kőzetnek megfelelő mennyiségű ásványi anyagot is elfogyaszt a vízzel együtt. Ez korántsem jelent problémát, hiszen az elfogyasztott sók, ionok jelentős része a szervezet alapvető működéseihez elengedhetetlenül fontos.

 

Makroelemek

 

Az emberi szervezet napi néhány tíz-száz milligrammos (1 gramm = 1000 milligramm) mennyiségtől néhány grammos mennyiségig terjedően igényli az ún. makroelemeket. A vízben – lelőhelytől függően – kisebb-nagyobb mennyiségben megtalálható legfontosabb makroelemek sói/ionjai és ezeknek az emberi szervezetre gyakorolt élettani hatásai a
következők:

 

Nátrium (Na) és kálium (K)

 

A nátrium és a kálium vízben jól oldódó sók ionjaiként fordul elő az emberi szervezetben, és minden szervben, szövetben megtalálhatók. Míg a káliumionra a sejteken belüli magasabb koncentráció, addig a nátriumionokra a sejteken kívüli térben tapasztalt nagyobb koncentráció jellemző. Mindkettő ion fontos szerepet tölt be a szervezet puffer-rendszereinek a
működésében, a szervezet élettani szempontból fontos egyensúlyi pH-értékének a biztosításában. A nátrium és a kálium az idegi, érzékelési folyamatokban is részt vesz, nélkülük az érzékszervek működése is elképzelhetetlen lenne.

 

Kalcium (Ca)

 

Az emberi szervezetben található kalcium döntő része – mintegy 97 %-a - a csontokban halmozódik fel. Emellett, a fogzománcban is jelentősebb mennyiségben megtalálhatók a kétértékű kalciumion sói pl. kalcium-fluorid. A kalcium az összes szövetben, sejtben előfordul. Az idegrendszeri folyamatokban létfontosságú, de a mozgást biztosító izom-összehúzódások, és a vérkeringést fenntartó szívizom-összehúzódások is kalciumionok jelenlétén alapulnak.

 

Magnézium (Mg)

 

A magnézium fontos szerepet tölt be számos enzim működésében. Emellett az izomműködést és az idegi folyamatokat is befolyásolja.

 

Vas (Fe)

 

A vérben az oxigént a hemoglobint tartalmazó vörösvértestek szállítják. A hemoglobin kulcsfontosságú központi fémionja a vas, aminek a hiányában vashiányos vérszegénység jön létre. A felszívódott vas a szervezetben található létfontosságú molekulák, így a hemoglobin, a mioglobin, illetve különféle enzimek központi alkotó ionjává válik.

 

Klorid (Cl)

 

A sejten belüli tartományban a nátrium ellenionja, de a gyomor sósavképzésében, továbbá a testnedvek ozmotikus állapotának kialakításában is jelentősége van.

 

Foszfor (P)

 

A csontok és a fogak fontos építőeleme. Fontos a fehérje-, a zsír,- és a szénhidrát- anyagcserében, az energia tárolásában.

 

 

Mikroelemek

 

Az emberi szervezetnek, bár kis mennyiségben, mindössze napi néhány mikrogramm mennyiségben (1 gramm = 1000000 mikrogramm), de feltétlenül szüksége van bizonyos fémekre, az ún. mikroelemekre, vagy más néven nyomelemekre, amik közé tartozik pl. a cink (Zn), a mangán (Mn), a króm (Cr), a nikkel (Ni), a réz (Cu), a szelén (Se), a kobalt (Co) és a molibdén (Mo). Ezek a mikroelemek a szervezet enzim- és hormontermeléséhez, a zavartalan anyagcseréhez és szövetek megújításához szükségesek.

 

A természetes és a vezetékes vizek is – lelőhelytől, származási helytől függően – más- és más mennyiségekben tartalmazzák a nyomelemeket. Egy pohár víz elfogyasztása nem csupán éltető vízmolekulákkal frissíti fel a szervezetet, hanem nyomelemekkel is ellátja, akárcsak egy folyékony "nagyszámú nyomelemet tartalmazó étrend-kiegészítő".

 

 

Az emberi szervezet működéséhez szükséges főbb ásványi anyagok és nyomelemek szervezetbeni szerepe:

 

Cink (Zn) Immunrendszer erősítése, hám épségének megőrzése, hámképződés és sebgyógyulás serkentése, spermiumok életképességének növelése.

 

Fluor (F) Fogszuvasodás megelőzése, csontok erősítése.

 

Foszfor (P) Csontok felépítése, energiatermelő folyamatok.

 

Jód (I) Pajzsmirigyhormonok fő alkotórésze, anyagcsere, vérnyomás, növekedés befolyásolása.

 

Kalcium (Ca) Csontok felépítése, ingerületátvitel, izomösszehúzódás, véralvadás.

 

Kálium (K) Folyadékháztartás egyensúlyban tartása.

 

Kobalt (Co) B12-vitamin alkotórésze, vörösvértestek érési folyamatához szükséges.

 

Króm (Cr) Szénhidrát anyagcsere szabályozása, vércukorszint egyensúlyban tartása, inzulin hatásának elősegítése.

 

Magnézium (Mg) Szívizomzat és vázizomzat működése, idegrendszeri funkciók épsége.

 

Mangán (Mn) Szénhidrát- és zsíranyagcsere, enzimek működéséhez szükséges, idegrendszer működésének, az izomreflexeknek feltétele a mangán jelenléte .

 

Nátrium (Na) Folyadékháztartás egyensúlyban tartása, vérnyomás-szabályozás.

 

Réz (Cu) Vérképzési és idegrendszeri funkciók épségének megőrzése, koleszterintszint egyensúlyban tartása.

 

Szelén (Se) Antioxidáns, látásélesség növelése, bőrvédelem, vérrögképződés gátlása, szívinfarktus és stroke kockázatának
csökkentése.

 

Vas (Fe) A vérben található oxigénszállító hemoglobin felépítése.

 

 

A víz, életünk egyik legalapvetőbb, leginkább nélkülözhetetlen feltétele.

Az élet első kezdeményei valamikor réges-régen a vízben alakultak ki. Víz alkotja az emberi test mintegy kétharmadát és víz ivása nélkül aligha bír ki élve az ember három-négy napnál többet. Az élő rendszerek és a víz elválaszthatatlanok egymástól. Minden, ami és aki él, az vizet tartalmaz.

 

 

 

 

Mennyi cukrot eszünk véletlenül?

Ami elsőre feltűnt, hogy a cukortartalom nincsen pontosan jelölve minden terméken, mert egyelőre nem kötelező jelölni. Szerencsére sok gyártó él a fakultatív lehetőséggel, és a címkén feltüntetett táblázatban pontos tápértékeket közöl, közöttük a szénhidrátot, és ebből cukortartalmat kigrammozva. Amire fontos odafigyelni, amikor nézed ezeket az adatokat, hogy 100 grammra vagy milliliterre vonatkoznak, nem az egész palack, vagy doboz élelmiszerre. A cukrozott üdítő italok helyett ezért is érdemes inkább vizet inni.

 

 

 

 

Szervezetünkben a víz részt vesz a tápanyagok szállításában, felszívódásában:

a tápanyagok felszívódása vizes közegből (bélnedv) vizes közegbe (vérkeringés) történik. A vízoldékony vitaminok (pl. B-, C-vitaminok) is vízben oldott formában jutnak el a sejtekhez.

 

Annyi vizet iszol, amennyire szükséged van?

Az emberek 95%-a a víz hiányállapot ártalmaitól szenved és nem is tud róla!

Ebben a részben megtudod,
- hogyan teljesíthetnek jobban a gyerekek az iskolában,
- miért kell figyelni az idősek szomjúságára,
- hogyan lehet a csecsemőből egészséges felnőtt.

 

Csecsemő- és kisgyermekkor: az egészséges felnőttkor megalapozói.

Amit az élete első 1000 napjában megeszik, megiszik a csecsemő és a kisgyermek, az döntően meghatározza azt, hogy a későbbiekben mekkora eséllyel lesz allergiás vagy válik elhízottá, és szembesül mindazokkal az anyagcsere-, szív- és érrendszeri betegségekkel, amik a túlsúllyal együtt járnak.

 

Mit igyon a csecsemő, hogy egészséges felnőtt legyen?

A csecsemők egészséges növekedését és fejlődését szem előtt tartó Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásainak megfelelően az első hat hónapban a csecsemő kizárólagos anyatejes táplálása javasolt. Vagyis a jól szopó csecsemők folyadékbevitelét az anyatej teljes mértékben fedezi. Ez alól csak a kimondottan meleg időszakok, vagy a fokozott folyadékvesztéssel járó lázas, hasmenéses megbetegedések időszaka kivétel.

 

Mennyi vizet igyon a kisgyermek?

Korosztálytól függően a napi vízigény különböző. Az életkor mellett az elfogyasztott táplálék jellege, a fizikai aktivitás és a külső hőmérséklet is befolyásolja a napi folyadék-szükségletet. A szükséges folyadékigényt általában a gyermek testsúlyának arányában szokták megadni, ami átlagosan 15 százalék. Ez azt jelenti, hogy testsúly-kilogrammonként kb. 150 ml folyadékra van szüksége a kicsiknek. Egy tízkilós gyermek esetében ez másfél litert jelent, mondja a dietetikus.

 

Kevés vizet isznak a gyerekek, ezért alul teljesítenek!

A Nestlé és a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének közös felméréséből az derült ki, hogy a hazai óvodás- és iskoláskorú gyermekeknek egynegyede kritikusan alacsony vízfogyasztó. Az enyhe túlsúllyal küzdők egyharmada, míg az elhízottak mintegy fele potenciálisan alulhidratált. Dr. Réthy Lajos főorvos, a Magyar Gyermekorvosok Társaságának vezetőségi tagja szerint: „ A torna, a tanulás vagy szellemi tevékenység egytől egyig igénylik a megfelelő folyadékellátottságot. Ennek hiányában romlik a figyelem, a koncentrálóképesség, nehézségek léphetnek fel a tanórákon, a gyerekek gyengébben teljesíthetnek a számonkérések alkalmával.”

 

Mennyi a felnőttek vízszükséglete?

A kamaszok és a felnőttek napi vízigénye – átlagos hőmérsékleti viszonyok és átlagos fizikai aktivitás közepette – körülbelül megegyező. Napi mintegy 2200-2700 ml víz fogyasztása javasolt a 14 év fölötti kamaszoknál és a felnőtteknél.

 

Mennyi vizet igyanak a kismamák és szoptató anyák?

Alkattól, táplálkozástól, éghajlattól, fizikai tevékenységtől függően a gyermeket váró és szoptató nők vízigénye nagy eltéréseket mutathat. Tény azonban, hogy mind a várandósság, mind a szoptatás ténye megnöveli a napi folyadékszükségletet. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szakvéleménye alapján várandósság és szoptatás alatt a nőknek naponta 3 300, illetve 4 800 ml folyadékbevitelre van szüksége.

 

Miért nem isznak elegendő vizet az idősek?

Az idősekre jellemző, a vízivást negatívan befolyásoló jelenség az, hogy a kor előrehaladtával a szomjúság egyre kevésbé intenzíven jelentkezik náluk. Más szóval: minél idősebb valaki, annál rosszabbul működik a szomjúságközpontja. Ha a szomjúság, mint késztetés nem működik, akkor az idősek hajlamosak megfeledkezni arról, hogy rendszeresen, elegendő mennyiségű vizet igyanak. Sajnos, nem ritka, hogy az idősek a kiszáradás tüneteivel kerülnek orvoshoz, kórházba, és csak akkor döbbennek rá ők maguk és a rokonok is, hogy milyen banális hiba okozta a tüneteket.

 

FIGYELEM! Figyelni kell a gyerekekre és az idősekre!

Ideális esetben a felnőttek tudatosan ügyelnek arra, hogy mennyi vizet isznak. Nem szabad megfeledkezniük azonban arról, hogy a gyermekek és az idős emberek vízfogyasztását is szem előtt tartsák. Figyelniük kell, mert a gyermekek a játék hevében sokszor saját szomjúságukról is megfeledkeznek, ezért a szülőknek rendszeresen kínálniuk kell őket vízzel.
Az idősek vízivásáról azért kell gondoskodnunk, mert az ő szomjúságérzetük nem működik már megfelelően, ezért őket is rendszeresen figyelmeztetnünk kell az ivóvízre.

 

Nem lehet elég korán elkezdeni egészségesen élni.

Annak érdekében, hogy a felnövő kisgyermekek felnőttkorukban a szénsavas, ízesített, aromás italok helyett a vizet válasszák, már kisgyermekkorban el kell kezdeni a helyes vízivási szokásra való nevelést. A csecsemőjükért, kisgyermekükért aggódó szülők árgus szemmel figyelik, hogy evett-e, ivott-e eleget a csemetéjük. Mire azonban 4-5 éves lesz a gyerek, és kezd önállósodni, hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy vízzel kínáljuk a már nagyobbacska gyermeket. Mi elfelejtjük vízzel kínálni, ő pedig elfelejt vizet inni… Ilyen egyszerű ez.

 

Milyen üzenete van az iskolások körében végzett felmérésnek a szülők felé?

Kínáljuk rendszeresen a gyermeket vízzel! Ha mi iszunk, jusson eszünkbe, hogy a gyermeknek is innia kellene! Tanítsuk meg arra, hogy napi 6-8 alkalommal igyon vizet! Az iskolába vigyen magával palackban vizet, illetve poharat! Meg kell tanítani őket arra, hogy akkor is igyanak, ha nem szomjasak, erre pedig a szülői példamutatás a legjobb módszer.

 

Az emberek 55-65%-a krónikusan vízhiányos és nem is tud róla.

Az emberek 37%-ánál a szomjúságérzet annyira gyenge, hogy gyakran összetévesztik az éhségérzettel, ezért akkor is esznek, amikor csak egy pohár vizet kellene inniuk - sokan ezért híznak el. A Washingtoni Egyetem felmérése szerint egy pohár víz maradandóan csökkentette a diétázók 100%-ának éhségérzetét. A gyakori nappali fáradtság elsőszámú okozója a vízhiány.