W25 Víztisztító berendezések töltetcseréje 2 év használat után újabb két évre tartósan alacsony árakon méggazdaságosabb hosszútávú üzemltetéssel hatalmas kapacitással drága szűrőbetét cserélgetés és újravásárlás helyett!

 

 

 

2018. 04. 02-ig Víz Világnapja alkalmából Töltetcsere árkedvezmény

 

 

W25 típusú vítisztító töltetcsere még gazdaságosabban újabb 2 évre, garantált töltetcsere garanciával új W25 víztisztítók árához képest töredék áron

 

 

W-25 típusú víztisztítók töltetcseréje 2 év után újabb 2 évre sokkal gazdaságosabban új víztisztító berendezés vásárlása helyett PLUSZ INGYENES SZERVIZ, kockázat mentes hosszútávú megoldás újabb 2 évre.

 

 

 

A W25 típusú víztisztítók soha nem voltak szűrőbetéttel ellátva, nem kellett és nincs is mód szűrőbetét cserére, mert fajlagosan is nagy felülettel rendelkező ezüsttel impregnált aktív szén TÖLTETTEL vannak/voltak nagy mennyiségben TELJESEN TÖMÖRÍTVE töltve, (nem lötyög az ezüstözött aktív szén benne) mint jónéhány külföldi tucat víztisztítóban vagy csere szűrőikben, így mostantól egy sokkal gazdaságosabb módon támogatjuk a gazdaságos csapvíztisztítást, újabb 2 évre a víztisztító töltet cseréjével.

 

 

 

Wellnet W-25 típusjelű víztisztítók a gazdaságos első 2 éves üzemeltetés után, még sokkal gazdaságosabban tisztítják a csapvizet, ha a cseretöltet lehetőségét igényled!

 

 

 

Amit tudni kell a W25 víztisztítók újratöltéséről, töltetcseréjéről:

 

- lehetőséged van bármelyik W25 típusú, mágneses víztisztító berendezést újratöltetni, függetlenül annak kapacitását illetően.

 

Mielőtt elküldenéd víztisztítódat töltetcserére, fogjál fel belőle annyi vizet amennyit el szoktatok fogyasztani belőle, legalább 5 napra valót. Ha csütörtökön és vagy pénteken küldöd újratöltésre víztisztítódat, akkor számolj hozzá még 2 napot a hétvége miatt.

 

A visszaküldött W25 víztisztítót még aznap újratöltjük és futárral, vagy aznap, vagy másnap 1 napos szállítási határidővel visszajuttatjuk hozzád. Tehát azonnal megcsináljuk az újratöltést!

 

 

 

Teendők a W25 típusú víztisztítók töltetcsere igénylésekor:

 

1. Töltsd ki a cseretöltet igénylő/megrendelő lapot, küldd el részünkre.

 

2. Igénylésedet követően hamarosan legkésőbb 12 órán belül megküldjük részedre a visszaigazolást a cseretöltés megrendeléssel kapcsolatosan, és ebben a levélben megadjuk a címet ahova fel kell adnod a készüléked, újratöltésre.

 

3. Majd szereld le, azaz vágd le a műanyag csövet, majd szedd le a csatlakozó szerelvényt is (útváltócsap, fali adapter), és folyasd ki a víztisztítódból a vizet, esetleg fújd ki.

 

4. A víztisztítót mivel biztosan nem tudtad teljesen vízmentesíteni, tedd egy műanyag szatyorba, kösd le, majd egy kartondobozba tedd bele, győződj meg róla, hogy nem folyik ki a víz a műanyag reklámszatyorból. Zárd le minden élét a doboznak, a postán így kérik a csomagolást! A szerelvényt, csövet nem kell semmiképpen visszaküldened, de ha szükséged van valamilyen szerelvényre, vagy csőre azt a cseretöltettel együtt akár megrendelheted, hisz víztisztító szerelvényeink külön is rendelhetőek.

 

5. Majd a visszaigazoló levélben található címre címezd meg a küldeményed, és add fel a csomagot. Fontos, hogy a feladó a megrendendelési adatokkal egyezzen!

 

6. Amikor megérkezik a víztisztítód hozzánk, még aznap, szinte azonnal újratöltjük, és aznap vagy másnap, a megrendelőn megadott címre a Sprinter futárszolgálattal visszaküldjük neked, újratöltött víztisztítódat!

 

7. Amikor a Sprinter futár (H-P-ig 8-17 óra között szállítanak ki, előzetes érkezési idő megjelölés nélkül) megérkezik hozzád, akkor kell átvételkor kifizetned (ha csak nem előreutalással rendeltél) a cseretöltettel újratöltött víztisztítódat amely mindig tartalmazza az újratöltés anyagköltségét és munkadíját is. Az árak bruttó összegek amelyeket a cseretölteteknél látsz, és minden költséget tartalmaznak, kivéve a Futárszolgálat visszaküldésének díját, mely 30 ezer Ft összmegrendelés alatt utávéttel 1 500;- Ft vagy 1 000 Ft előre utalással.

 

8. A víztisztító töltetcserés víztisztítókra is 1 év garancia van és 2 év garancia a készülékházra, kivéve a régi szerelvényekre (útváltócsap, műanyag cső, stb.).

 

 

 

Mi történik a töltetcsere alkalmával?

 

Visszaküldött kimerült víztisztítódból eltávolítjuk a kihasznált aktív széntöltetet, majd a víztisztító aljában található mechanikai szűrő alaposan ki lesz tisztítva, majd a víztisztító egy teljes VEGYSZERMENTES FERTŐTLENÍTÉSEN megy keresztül, az ezüsttel impregnált aktív széntöltettel újratöltjük.

 

Akció az ajándék szerviz: kicseréljük a hibás rongálódott fő alkatrészeket, az általad kért szabadon választható motívummal látjuk el a W25 Max vagy W25 Duo és vagy Magnetic típusokhoz és a W25 Basic víztisztítódat is (RK típusokhoz nincs lehetőség mintázat választásra azoknak adott termékmintázatuk van amit kicserélünk újra), lezárjuk a készüléket és új termékdobozba csomagolva mihamarabb visszaküldjük.

 

A víztisztítód típusától függően ismét a kapacitásának, vagy legfeljebb 2 évig használhatod víztisztítódat!

 

Az egyszer, vagy többször újratöltött víztisztítódat is újratöltetheted szinte a végtelenségig!

 

 

 

 

 

Ennyire egyszerű és gyors folyamat, gazdaságos megoldás, mellyel fillérekért tisztítja majd ismét 2 évig a teljesen felújított víztisztítód a csapvizet töredék áron egy új víztisztító árához képest!

 

 

 

W25 típusú víztisztítók töltetcserék:

 

 

Kizárólag megrendelést követően E-mail-ben kapod meg a szerviz címét ahol újratöltik és felújítják víztisztítódat! Rossz címre küldés esetén nem vállalunk felelősséget!

 

 

 

 

W25 típusú víztisztítók töltetcseréje:

2018. 04. 02-ig Víz Világnapja alkalmából Töltetcsere - Gyártói ingyenes szerviz akcióval.

 

 

W-25 Max víztisztító töltetcsere + Ingyenes szerviz: CSAK 10 490;- Ft Helyett: 7 343 Ft I + 11 féle szabadon választható új termékgrafika I + Ajándék E-könyv 3 990 Ft értékben ( + a postai visszaküldési költséged + 1 490 Ft szállítási díj utánvéttel vagy 990 Ft előre utalással )
Motívumot / termékmintázatot itt tudsz választani ehhez a típushoz

 

 

 

W-25 Duo víztisztító töltetcsere + Ingyenes szerviz: CSAK 9 335 ;- Ft Helyett: 6 534 Ft I + Ajándék E-könyv 3 990 Ft értékben I + 11 féle szabadon választható új termékgrafika ( + a postai visszaküldési költséged + 1 490 Ft szállítási díj utánvéttel vagy 990 Ft előre utalással)

Motívumot / termékmintázatot itt tudsz választani ehhez a típushoz

 

 

 

W-25 Magnetic Max víztisztító töltetcsere + Ingyenes szerviz: CSAK 13 990;- Ft Helyett: 9 793 Ft I + Ajándék E-könyv 3 990 Ft értékben I + 11 féle szabadon választható új termékgrafika ( + a postai visszaküldési költséged + 1 490 Ft szállítási díj utánvéttel vagy 990 Ft előre utalással)

Motívumot / termékmintázatot itt tudsz választani ehhez a típushoz

 

 

 

W-25 Magnetic Duo víztisztító töltetcsere + Ingyenes szerviz: CSAK 12 590;- Ft Helyett: 8 813 Ft I + Ajándék E-könyv 3 990 Ft értékben I + 11 féle szabadon választható új termékgrafika ( + a postai visszaküldési költséged + 1 490 Ft szállítási díj utánvéttel vagy 990 Ft előre utalással)

Motívumot / termékmintázatot itt tudsz választani ehhez a típushoz

 

 

 

W-25 RK Max Pult alatti víztisztító töltetcsere + Ingyenes szerviz: CSAK 10 490;- Ft Helyett: 7 343 Ft I + Ajándék E-könyv 3 990 Ft értékben (+ a postai visszaküldési költséged + 1 490 Ft szállítási díj utánvéttel vagy 990 Ft előre utalással)

 

 

 

W-25 RK Magnetic Max Pult alá beköthető mágneses víztisztító töltetcsere + Ingyenes szerviz: CSAK 13 990;- Ft Helyett: 9 793 Ft I + Ajándék E-könyv 3 990 Ft értékben ( + a postai visszaküldési költséged + 1 490 Ft szállítási díj utánvéttel vagy 990 Ft előre utalással)

 

 

 

W-25 Basic 7 500 l. kapacitású töltetcsere + Ingyenes szerviz: CSAK 8 285;- Ft I + Ajándék E-könyv 3 990 Ft értékben I + 11 féle szabadon választható új termékgrafika (+ a postai visszaküldési költséged + 1 490 Ft szállítási díj utánvéttel vagy 990 Ft előre utalással)

Motívumot / termékmintázatot itt tudsz választani ehhez a típushoz

 

 

 

 

W25 víztisztító töltetcsere rövid megrendelő lap ha nem szeretnél más típusú víztisztítót rendelni

Ha mobilos vagy vagy nem támogatja a böngésződ az iframe-t ide kattints a rövidített megrendelő eléréséhez (új ablakban nyílik meg)

 

 

Tudnivalók, szállítás, fizetés, garancia ide kattintva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tudtad?

 

 

AZ EMBERI TEST EGY ÚJONNAN FELISMERT SZOMJÚSÁG VÉSZJELZŐ.

Az emésztőrendszeri fájdalom az emberi test legfontosabb, a dehidrációról hírt hozó jelzése. A test szomjúság jele. Nagyon fiatal embereknél ugyanúgy megtörténhet, mint idősebb korban. Az emberi test majdnem minden jelenleg számon tartott főbb betegségének gyökeres oka a krónikus és tartósan növekvő mértékű dehidráció.
Forrás: "A tested vízért kiált!" Dr. Fereydoon Batmanghelidj vízkutató.

 

 

A gyermekek sokkal érzékenyebben reagálnak a vízhiányra.

Hiszen fejlődő szervezetek és fokozott mennyiségű tiszta vízre lenne szükségük. Ehelyett ma kólákat, cukrozott gyümölcsleveket isznak. Legtöbb felnőtt a dehidráció kényszere alatt nő fel (mert keveset isznak, mert rosszat isznak). Így lehet belebetegedni abba, hogy felnőttek leszünk.
Forrás: "A tested vízért kiált!" Dr. Fereydoon Batmanghelidj vízkutató.

 

 

Baktériumok a vízben

Központosított vízelosztás esetében a klórral való fertőtlenítés elkerülhetetlennek tűnik. A több kilométeres csőrendszeren átmenő vízben a baktériumok könnyen elszaporodhatnak: a csövek és a tartályok belső falaira rakodnak le. Ezeknek a baktériumoknak a túlnyomó többsége az emberre teljesen ártalmatlan. Egy kis hányada olyan baktérium, amelyik nagy számban megfigyelhető olyan személyek testében, akik bizonyos fertőző betegségekben szenvednek. Ebből a megfigyelésből ered az a feltevés, ami szerint ezek a baktériumok okozzák ezeket a fertőző betegségeket. A valóságban az ok – okozati összefüggés a kettő között közel sem olyan egyszerű.

 

Számos megfigyelés alapján tudjuk, hogy nagy mennyiségű, kórokozónak minősített, baktérium felvétele nem vezet szükségszerűen betegséghez. Ezzel szemben a betegség megjelenhet baktériumok felvétele nélkül is. Fertőző betegség több, a szervezeten belül és kívül lévő tényező kölcsönhatásainak az eredménye. Az általánosan elfogadott véleménnyel ellentétben a legszámottevőbb tényező nem az ivóvízzel felvett kórokozó baktériumok jelenléte, hanem az immunrendszer állapota.

 

Még ha a külső tényezők hatása nem is a legfontosabb, a legelemibb óvatosság arra intenek, hogy ne vegyünk magunkhoz baktériumokat tartalmazó vizet. A pasteuri higiénikus felfogás szerint a baktériumok elpusztításával a fertőző betegségek megelőzhetők. Ezt követve, ivóvizünkben mérgező vegyi (biocíd) anyagokkal minden életet el kell pusztítani. A klór használatát ezzel indokolják. A pasteuri higiénikus felfogás erre, a tudományosan erősen leegyszerűsített, feltevésre épül. Így lép elő az életet ölő, biocíd és mérgező klór egészségvédelmi eszközzé. A valóság az, hogy a klór használata folytán számolni kell számos mellékhatással, viszont ezekről úgyszólván soha szó nem esik.

 

Az Egészségügyi Világszervezet (Orgnisation Modiale de la Santé vagy OMS) szakértői nagyon jól tudják, hogy az ivóvíz klórozása hátrányos egészségügyi következményekkel is jár. A végleges döntés a klórozás ügyében egy kockázati mérlegen alapul: a klórozás a közvetlen fertőző betegségek veszélyét hárítja el, ezzel szemben hosszútávon súlyos egészségkárosodáshoz vezethet. Ez utóbbi kockázatról, az egészségügytől és az orvostudománytól teljesen független okok miatt, nyilvánosság előtt szó soha nem esik. Tény az, hogy a vegyi fertőtlenítés folytán megjelenő betegségek és a klórozás között, pontosan az idő tényező miatt, az ok-okozati összefüggést egyszerű ragálytani mérésekkel nehéz igazolni.

A könnyen hozzáférhető szakirodalomban csak a klórozás útján keletkező mérgező szerves klórvegyületek hatásáról olvashatunk. Ezek a mérgek csak szerves anyagokkal szennyezett, vagy nagy mennyiségű baktériumot tartalmazó víz klórozásakor keletkeznek. Viszonylag tiszta víz klórozásánál nem keletkezik az egészségre veszélyes mennyiségű klórvegyület. Ezzel szemben az ilyen víz fogyasztása is káros az egészségre. A vegyi fertőtlenítés igazi kockázata más szinten észlelhető: a víz oxido-redukciós tulajdonságainak a megváltozásánál. Erről még hivatalos egészségügyi körökben is csak igen ritkán esik szó, a nagyközönség előtt... soha! Forrás: Vízönellátó.hu

 

 

Ártalmas tévhitek és veszélyek.

Ezen könnyen el lehet csúszni.
Ebben a részben megtudod,

- miért a legfontosabb élelmiszered a víz,
- miért ne várd meg, hogy szomjas légy,
- miért adnak vizet a kávézóban a kávé mellé.
- megismered a PET palackok veszélyét,
- meg tudod, miért kell kerülnöd a palackozott vizet,
- és miért véded a környezetedet, ha csapvizet iszol.

 

Akkor kell inni, amikor szomjasak vagyunk.

A szomjúságérzet az egyik legfontosabb ingerünk: az OÉTI tanácsa szerint sose várjuk meg, míg szomjasak leszünk, igyunk rendszeresen. Fontos, hogy ne feledkezzünk el a szilárd és folyékony táplálékok mennyiségéről és arányáról sem. Az intézet ajánlása szerint a táplálkozás egyik alappillére a napi 2,5 liter ivóvíz. A vízfogyasztás növelésével a szomjúsági mechanizmus hatásosabbá válik.

 

A kávéban, teában, alkoholban és cukros üdítőkben is van víz, ez nekem bőven elég

Ez egy elemi és végzetes tévedés. A kávé, a fekete tea koffeintartalma miatt vízhajtó hatású: ha ilyet fogyasztunk, utána mindenképpen igyunk vizet is. Ugyanez elmondható az alkoholról és a cukros üdítőkről is, amelyek erősen dehidratálnak és hozzájárulhatnak a dehidratált állapothoz, ez pedig rossz koncentrációt, fáradtságot, fejfájást, stb. okoz.

 

A vizet pótolni lehet egyéb folyadékkal.

Ez sajnos csak nagyon kis részben igaz! A táplálékkal felvett vízmennyiség ugyanis nem tekinthető a szervezet vízellátásának, hiszen ez teljes egészében a táplálék feldolgozásra és a szervezet méregtelenítésére fordítódik, sőt még kevés is hozzá. Az édes üdítők, gyümölcslevek szárazanyag tartalmának feldolgozásához annak víztartalma nagy részben el is használódik.

 

A szervezetem megköti a vizet, kevesebb vizet kell innom, jöjjön a vízhajtó.

Hacsak nem orvosi esetről van szó, gyakorlatilag ez a legrosszabb, amit tehetsz. A vízhajtók csupán rövidtávú megoldást jelentenek. Ha hajlamos a szervezeted a vizet megkötni, a legjobb megoldás a vízfogyasztás megnövelése. Minél kevesebb víz jut be napi szinten a szervezetedbe, annál többet fog megkötni, hogy a dehidratáltságot megelőzze. Vagyis minél több víz megy be, annál több víz jön ki!

 

A nátrium- és folyadékbevitel csökkentésével kell védekezni a vízmegkötés ellen.

Ez csak kis részben igaz. Ha úgy gondolod, hogy a rajtad lévő plusz 1-2 kiló felesleg csak víz, akkor célszerűbb a nátriumfogyasztásod mérsékelni, és ezzel a párhuzamosan az ivóvízfogyasztásod pedig rendszeressé tenni és növelni. Így tudsz a legkönnyebben megszabadulni a felesleges víztől, ahelyett, hogy vízhajtókhoz fordulnál.

 

Aki a szívén viseli környezetünk sorsát, az a csapvizet választja.
Az nem kérdés, hogy víz, a kérdés az, milyen víz!

 

Mi a baj a műanyag flakonokkal?

A palackozott vízhez használt PET-palack a környezetszennyezés egyik fő forrása. Mivel a műanyag palackok újrahasznosítása költségesebb, mint az elsődleges nyersanyagból készült termék előállítása, ezért a mindig új és új PET palackok hihetetlen mennyiségű szeméttel árasztják el a földet. Ma Magyarországon évente csaknem másfél milliárd műanyag palack kerül a boltokban a vásárlók kosaraiba, ez körülbelül 45 ezer tonna palackot jelent évente. A PET-palackok csak mindössze 15 %-át gyűjtik szelektíven, és a forgalomba került flakonok csupán 7-8 %-át tudják újrahasznosítani. Ha viszont kikerül a környezetbe, akkor 500-1000 év kell a lebomlására. Bomlása alatt mérgezi a vizeket, a talajt, a növény- és állatvilágot.

 

Már a műanyag palack gyártása is környezetszennyező.

A PET-palackok életciklusuk során rengeteg energiát igényelnek és nagymértékben járulnak hozzá az üvegházhatáshoz, a savas esőzésekhez az élőlényekre káros légköri kibocsátásokhoz és rengeteg szilárd hulladékot hagynak maguk mögött. A műanyag palack előállításához sok vízre van szükség, ami szennyezi az élővizeinket, a legjobb esetben szennyvíztelepen köt ki. A palackok előállítása CO2 kibocsátással jár: 25 PET-palack legyártása több mint 2 kilogramm szén-dioxiddal terheli a légkört, hozzájárulva a klímaváltozáshoz. Ezenkívül még nem is beszéltünk a palackozott vizek szállításának, raktározásának környezeti ártalmairól, CO2 kibocsátásáról.

 

Mi lesz veled PET palack?

Az Óceán Felügyelőség (Ocean Conservancy) jelentései szerint az óceán partjain a leggyakrabban talált szemét a műanyag flakonok és a műanyag szatyrok. Az óceán minden négyzetmérföldjére (1,6x1,6 km terület) 46 000 úszó műanyag darab jut. Ez 55 m2-enként egy műanyag szemét. Becslések szerint emiatt a világon legyártott műanyagok 10%-a az óceánok fenekén landol.

 

A PET kölcsönhatása a vízzel.

Nem létezik teljes egészében „inaktív” csomagoló anyag, így mindig lesz valamiféle kölcsönhatás a csomagolás és a benne lévő folyadék között. A jogszabályok, így a gyártók figyelmet fordítanak a migrációs hatások kezelésére, de ezt teljes mértékben kiküszöbölni szinte lehetetlen. Vegyi anyagok PET palackokból való lehetséges kimosódását is figyelembe kell venni, ha azok sokat vannak napon.

 

Környezettudatos vásárlói magatartás a palackozott víz divatos hóbortja helyett.

A PET- palackok teljes elutasításával lehet csak jól kezelni a PET szemétkérdést. A csapvíz helyett a palackozott vízre voksolók gyakori indoka, hogy a csapvíz kellemetlen, klóros szagú, rossz ízű, vagyis nem gusztusos és finom. Emiatt is vásárolják egyre többen a különféle ásványvizeket, holott ezek ára irreálisan magas, és a beszerzésük, hazaszállításuk, netán cipelésük kellemetlenségekkel jár.

 

Víztisztítóval tisztított csapvíz az igazi.

A palackozott víz irreálisan drága, kényelmetlen a cipelése, és a fentiekből kitűnik, hogy rendkívül környezetkárosító. A csapvíz nagyon olcsó, kényelmes, rendkívül környezetbarát, de nem jó az íze, nem finom. Erre kínál ideális megoldást a háztartásban is alkalmazható víztisztító-készülék, ami egészséges, finom vizet állít elő gazdaságosan, a palackozott víz árának töredékéért. Kényelmes, a finom víz csak egy mozdulat, és természetesen kiemelkedően környezetbarát.