Víztisztítás gazdaságosan és egyszerűen, finom vizet készítő víztisztító megrendelés, ügyfélszolgálat.

 

 

 

 

 

 

W25 típusjelű háztartási víztisztítók Országos Közegészségügyi Intézet engedély: KE/NEF/613-7/2017.

 

 

W-1,5 S közvetlenül a csapra szerelhető víztisztító ÁNTSZ forgalmazási engedély: KEF -18168-2/2013

 

         

 

 

 

 

 

Minden W25 asztali víztisztítóra a következő kiterjesztett Garanciákat vállaljuk:

 

Megelégedési azaz visszavásárlási 100% pénzvisszafizetési garancia víztisztító berendezésekre:

 

Víztisztító készülékeinkre 30 nap megelégedési azaz visszavásárlási garanciát vállalunk!

Víztisztító készülékeket 30 napos megelégedési, azaz visszavásárlási garanciával forgalmazzuk. Mit jelent ez? Ha nem ezt vártad, vagy nem vagy megelégedve asztali víztisztítónkkal készülékünket visszaküldheted és kérdés nélkül visszajuttatjuk a vételárat. Kérjük, ha így döntesz előtte jelezd ezt számunka! Köszönjük! ( A nem rendeltetésszerű használatért és nem a leírásnak megfelelően történő felszerelésért és használatért, a víztisztítón való meleg víz átengedésért, nem vállalunk Garancia felelősséget. )

 

 

 

 

 

 

 

Élettartam garanciák W25 víztisztító berendezésekre:

W25 víztisztító élettartam garancia!   W25 mini víztisztítókra élettartam garancia!   W25 mini S élettartam garancia!

Víztisztító készülékeinkhez 2 év élettartam garanciát adunk. Mit jelent ez?

A W25 víztisztító berendezés 2 éves élettartamán belül a W25 víztisztítók 25 000 liter vezetékes ivóvíz tisztítására, a W-25 Mini víztisztítók 15 000 liter vezetékes ivóvíz tisztítására és a W-25 Basic víztisztítók 7 500 liter vezetékes ivóvíz tisztítására alkalmas. Ha ezt nem tudja a víztisztító készülék, a Gyártó főforgalmazó a saját költségén újra tölti a szűrőtöltetet. ( Természetesen, ha a felhasználó nem rendeltetésszerűen használja, azaz csőtörés utáni erősen szennyezett vizet is keresztül engedi a víztisztítón, úgy kiesik a garancia köréből, mivel az ilyen barnás, sáros egyéb szilárd anyagú víz jóval idő előtt eltömíti a víztisztító készüléket, az sokkal hamarabb kimerül. Nem igényel nagy figyelmet az ilyenre odafigyelni. Kérjük ahogy a leírásokban is szerepel, csak hideg vizet engedj keresztül a víztisztítón, mivel a meleg víz az aktív szénből sokkal hamarabb kioldja az ezüstöt, amely a bakteriológiai védelmet biztosítja! )

 

 

 

 

Gyártási garancia W25 víztisztító berendezésekhez:

Víztisztító 2 év gyártási garancia!

Wellnet víztisztító berendezéseket 2 év gyártási garanciával forgalmazzuk. A víztisztító gyártó / főforgalmazó jótállást vállal az ivóvíztisztító berendezéseire gyártási és anyag hibára a vásárlás napjától számított 2 év határidőn belül. Mit jelent ez? A készülék élettartamán belül garanciát vállalunk a meghibásodásra. Ha esetleg erre sor kerül, cseréljük, vagy ingyenesen javítjuk a készüléket. ( A nem rendeltetésszerű használat, külső-belső a víztisztító fizikai sérülése kizárja a vállalt garancia felelősséget! )