Víztisztító berendezések árak, megrendelés, akciók, W25 víztisztító berendezések hatalmas teljesítménnyel, gazdaságos hosszútávú üzemeltetéssel, alacsony akciós áron!

 

 

 

14 évesek lettünk 2018. 03. 04-ig Születésnapi jelentős árkedvezményekkel várunk!

 

 

 

 


 

 

Gazdaságos mindig friss, finom egészséges vizet készítő víztisztítók, klórmentesítő zuhanyszűrők, W25 víztisztító töltetcserék megrendelése.

 

 

Mobilosoknak és olyan böngészőkhöz amelyek nem támogatják a beépülő keretet (iframe) ide kattintva elérhető a megrendelő lap!

 

 

 

 

 

Megrendeléssel kapcsolatos fontos információk - Olvass el!                                                       Nyit/Zár

 

Víztisztító berendezés megrendelés:

 

Adataidat bizalmasan és biztonságosan kezeljük, nem kerülnek az interneten semmilyen nyílvános megosztásra/eladásra, az általad megadott adatokat a Google Docs (Drive) rendszerében tároljuk a megrendelésigényed lezárásáig.

Adataidat a gyártó részére továbbítjuk a megrendelésed teljesítéséhez, számlázáshoz valamint a Sprinter futárszolgálat részére, azt azok adatvédelmi szabályzataik alapján kezelik.

 

Igénylésedet követően 24 órán belül Emailban visszaigazoljuk megrendelésed és közöljük a szállítás várható idejét.

 

Jelen űrlap kitöltése nem minősül Interneten távollévök között megkötött szerződésnek, pusztán megrendelésigényedet jelzed számunkra, mely adatok alapján visszaigazoljuk és véglegesítjük E-mailes a megrendelésed!

 

Amennyiben adataidat nem kívánod itt az ürlapon megadni, akkor megrendelésigényedet a info(kukac)finom-viz(pont)hu email címre is eljuttathatod az űrlapon található adatok megadásával, vagy hívj minket a 70/222 5677-es mobilon az év minden napján 9:00-20:00 óra között, kézséggel állunk rendelkezésedre!

 

 

A W25 víztisztító készülékeinkről fontos tudnivalók

 

A W-25 termékcsalád Magyar vezetékes vizekhez lettek fejlesztve, 100%-ban Magyar tulajdonlású gyártó látja el a Magyar háztartásokat.

 

A W25 víztisztítók forgalmazás feltételeit az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat 4666/2004 számú engedélye szabályozza.

 

A közegészségügyi előírás szerint a W25 Max víztisztító készülékek hidegvíz tisztítására alkalmasak és 2 évig használható, vagy 25 000 liter.

 

W25 Duo víztisztítók esetében 15 000 liter vezetékes víz tisztítására, vagy 2 éven keresztül.

 

W25 Basic víztisztítók esetében 7 500 liter vezetékes víz tisztítására, vagy 2 éven keresztül.

 

A készülékek mikrobiológiailag biztonságos, bakteriosztatikus hatásúak (a baktériumok továbbszaporodását gátolják).

 

A víztisztító berendezések ismeretlen eredetű víz szűrésére nem alkalmas, az ilyen vizeket először laboratóriumban be kell vizsgáltatni.

 

 

W-25 víztisztító berendezések adatai

 

Részletesen olvasható víztisztító készülékek típusától függően a termékoldalakon.

Fontos tudnod, hogy abban az esetben, ha nem is használtad ki a 25 ezer, 15 ezer, 5 ezer liter víztisztítási kapacitását típustól függően a készülékednek, 2 év után töltet cserét kell kérned, mert az ÁNTSZ a készülék bevizsgálásakor úgy határozta meg, hogy ennyi idő után oldódik ki az impregnált ezüst az aktív szénből.

 

 

W25 töltet csere, víztisztítók újratöltése minden típusra

 

A töltetcserére, a szerelvényeken kívül 1 év garancia van, az újratöltött víztisztítók 2 évig vagy a víztisztító típusától függően annak kapacitásáig használhatóak, az új készülékek tecnhikai adataival és azokkal a vízszűrő technológiai és minőségi paraméterek megegyeznek. A töltetcserés víztisztítók is újratöltethetőek, amennyiben a víztisztító nem rongálódott, az újratöltést azaz a cseretöltetet víztisztítódra az itt leírt módon és költségekkel vállaljuk, ill. kérheted! Ha kérdésed van ebben az esetben is várjuk hívásod bármely ügyfélszolgálati számunkon! Víztisztító töltetcseréről részletes információ, ide kattintva.

 

 

Szállítási, garanciális tudnivalók:

 

Szállítási díjak 2018:

Ha az összmegrendelésed eléri a br. 30 ezer Ft-ot, akkor ingyenes szállítjuk ki a megrendelésed,
Ha az összmegrendelésed 15 000 Ft - 29 990 Ft között van, akkor 990 Ft szállítási díj vagy előreutalással ingyenes szállítás.
Ha az összmegrendelésed 15 000 Ft alatt van akkor 1 490 Ft szállítási díj vagy előreutalással 990 Ft szállítási díj.
Ha előre szeretnél utalni az olcsóbb szállítási díjért vagy az ingyenes szállításért kérjük jelezd a megjegyzés rovatba, vagy Ügyfélszolgálatunknak.

Előreutalásnál a visszaigazoló E-mail-ben az utaláshoz megküldjük részedre: Főforgalmazó cégneve, Bankszámlaszáma. Amint a főforgalmazó számláján jóváíródott a számlád ellenértéke futárral küldik a csomagod, a csomag érkezésének napján SMS-t kapsz a Futárszolgálattól. Az ÁFA-s számlád a csomagban lesz természetesen. Magyar forintban készpénzben tudsz fizetni Magyarországi szállításoknál.

 

Szállítási határidő: 2-10 munkanap

 

 

Garancia:

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk! Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát, a Wellnet Kft. vállalja, Így élvezheted a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, a megvásárolt terméket a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsuk vagy ha szükséges újra cseréljük.

 

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállás kötelező. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.

A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a vásárlot termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termékek cseréjére vállalunk kötelezettséget.

Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:
- A termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel
- A számla egy példánya
- A cégünk által kiállított jótállási jegy
Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni!

 

A garanciális problémával cégünknek behozott/visszaküldött termékeket mi magunk javítjuk, cseréljük, vagy ha szükséges továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

 

A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt . A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások ( pl. leesés következtében összetört, beázott, ráléptek, stb. ) cseréjének elkerülése miatt a gyártók, forgalmazók csak a hivatalos szerviz szakvélemény alapján vállalják a 72 órás cserét. Ennek megfelelően a további teendők a termék 72 órán belüli meghibásodása esetén:

 

- Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni a forgalmazó (eladó), gyártó/ importőr telefon számán vagy a központi szakszervizénél (bővebb információ telefonszám a termékhez mellékelt garancia levélben van). Ha a szerviz kivizsgálása alapján a bejelentés jogos, a gyártó vállalja a termék azonnali cseréjét.

 

- Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.

 

- Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor a Wellnet Kft. is csak a hivatalos szakszerviz szakvéleményének ismeretében vállalja a meghibásodott termék 72 órán belüli meghibásodás cseréjét.

 

- A termék meghibásodása esetén a csomagolásban lévő, vagy a számlával együtt Önnek átadott garanciajegy tájékoztatásának megfelelően kell eljárni.

- Portósan küldött csomagokat nem vesz át a Wellnet Kft., azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

 

- A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a Wellnet Kft. utólag megtéríti a szállítás költségét.

 

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.

 

Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.


A vásárlástól való elállás joga

 

A Vásárló a szerződéstől a Wellnet 30 napos megelégedési garanciája alapján 30 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben a Wellnet köteles a Vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
A Vásárló viseli az elállási jog ilyetén történő gyakorlása miatt az áru kiszállításával, valamint visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ez esetben a csomagot a Wellnet Kft. 2890 Tata, Rozgonyi utca 20 címre kell visszajuttatni.
A visszaküldésnél a csomagolás és/vagy a termék sérüléséből adódó költségek a Vásárlót terhelik.

 

 

Tájékoztató a Békéltető testületekhez fordulás lehetőségéről:

 

A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. A békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A békéltető testület a fogyasztó vagy a vállalkozás kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban. A békéltető testület eljárása a fogyasztó kérelmére indul. A Békéltető Testületekről bővebb információ itt érhető el: http://www.bekeltetes.hu

 

 

+ 30 napos megelégedési garancia. A biztonságos vásárlás érdekében a víztisztítót megelégedési garanciával forgalmazzuk. A megelégedési, visszavásárlási garancia 30 napra vonatkozik /visszavásárlási, pénz-visszafizetési garancia a vásárlás napjától számított 30 napon belül/. Ha nem ezt vártad, vagy nem vagy megelégedve készülékünkkel küld vissza társaságunknak és kérdés nélkül visszajuttatjuk a vételárat. A vissszaküldés költsége ez esetben is a vásárlót terheli. A termék árát fizeti vissza a gyártó Wellnet Kft. a szállítási díjra nem vonatkozik a pénz visszafizetési garancia.

 

 

+ Betétdíj garancia. A kimerült készülékek, szűrő patronok általában a háztartási szemétben végzik, amelyek így, kisebb nagyobb mértékben terhelik a környezetet. A társadalmi felelősségvállalás, a környezetünk megóvása érdekében a Wellnet Kft. Magyarországon egyedüliként garanciát vállal arra, hogy a kimerült készülékeket visszavásárolja és újra hasznosítja. Így a Wellnet víztisztítók a W25 víztisztítók soha nem terhelik a környezetet. A visszavásárlási árat a mindenkori aktuális árlista tartalmazza.

 

 

2 év gyártási garancia. A Wellnet Kft. jótállást vállal a W-25 típusjelű ivóvíztisztító kisberendezésre gyártási és anyag hibára a vásárlás napjától számított 2 év határidőn belül. A jótállás érvényességét kizárja, amennyiben a meghibásodás nem rendeltetésszerű használat, átalakítás, helytelen tárolás, elemi kár, szakszerűtlen kezelés vagy egyéb ok miatt következett be.

 

Gyártó/főforgalmazó, számlakibocsátó, garanciavállaló:

Wellnet Kft.

info@wni.hu
Székhely: 2890, Tata, Csapó utca 18.
Telephely:2890, Tata, Rozgonyi utca 20.
Adószáma: 11914495-2-11
Cégjegyzékszáma: 11-09-007376 (Tatabányai Megyei Bíróság)

 

 

 

Ajánlat közvetítője:

Kett Gábor Wellnet Független Termékajánló Partner
Cím: 7400 Kaposvár Szigetvári u. 16.
Mobil: Az év minden napján 9:00 - 20:00 óráig +36 70 222 5677

 

 

 

Ügyfélszolgálat:

 

Keress minket az év minden napján 9:00-20:00 óráig hívható +36 70/222-5677-es mobilszámon, vagy további telefonos elérhetőségeinken! Várjuk kötelezettségektől mentes hívásod, megrendelésed!
Vagy írj az info(kukac)finom-viz(pont)hu E-mail címre!

Tárhelyszolgáltató:


Web: www.xhu.hu

Cégnév: Intec Online Kft

E-mail: info@xhu.hu

Adószám: 23107816-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-162525

Az oldalon található összes e-mail címre vonatkozóan megtiltjuk azok engedélyezetlen felhasználását címlistákban való szerepeltetést, címlistába gyűjtést, kéretlen levelekhez való felhasználást, kereskedelmi címlistában való eladását, amennyiben ezt tapasztaljuk azonnal az illetékes hatósághoz fordulunk!