Wellnet asztali víztisztító berendezés, hatalmas 25 000 liter vagy két éves hosszútávú teljesítménnyel, gazdaságos ásványvizes problémáktól mentes üzemeltetéssel!

 

 

 

 


 

 

 

W25 Max víztisztítóval mindig finom, mindig friss, kristálytiszta egészséges víz otthonodba garantáltan flakonos vizek állandó cipekedésétől mentesen 2 éven át kényelmesen

 

 

 

 

 

 

 

Wellnet W25 Max víztisztító berendezés

 

 

 

A W-25 víztisztító berendezés 2004 óta a családok, háztartások nélkülözhetetlen konyhai víztisztítója, pótolhatatlansága a nyert víz minőségében, a 2 évig tartó járulékos költségektől mentes használhatóságában és a literenkénti rendkívül alacsony víztisztítási költségében rejlik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További motívumok,termék mintázatok
közül választhatsz, így biztos találsz
neked tetszőt!

 

 

 

Víztisztító berendezést főleg pici gyermekünk miatt választottuk, és nem bántuk meg. Szeretnénk, ha minél egészségesebben élhetne és ezt ételeinek elkészítéséhez legjobb a tiszta víz.
Krajcsovicz Anikó, Szarvas
Még több vélemény >>>

 

 

 

 

 

 

W25 Max víztisztító víztisztítási technológiája

 

 

A W-25 Max víztisztító készülék 2 lépcsős víztisztítási technológiával kicsomagolja csapból nyerhető ivóvizünket, az íz és szagrontó anyagoktól, a klórtól és annak káros vegyületeitől a halogénezett metánszármazékoktól, a vegyszer - és gyógyszermaradványoktól, mosószerek, biokémiai vegyületektől, a káros szerves anyagoktól, mindeközben változatlan formában a vízben hagyja, szervezeted nélkülözhetetlen működéséhez fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket!

 

A megfelelő víztisztítással a vízben szükséges és eltávolíttandó anyagok, komponensek

 

 

Ezért nyerhetsz nagyon finom, bárki számára élvezettel fogyasztható ivóvizet egyszerűen a vízcsapból!

Először egy mikroszűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól szabadítja meg a csapvizet.

 

Majd a következő fázisban, minőségi ezüsttel impregnált aktív szén segítségével (melynek 1 gr-ja egy focipálya felületet képvisel) megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, az íz és szagrontó anyagokat.

 

 

 

 

 

 

Nagyon meg vagyok vele elégedve. A víz kristálytiszta, mellékíze nincs. Kolléganőimnek is vittem kóstolót, és nekik is nagyon ízlik. Ezzel a vízzel főzök, ételeimnek kellemesebb ízt ad. És nem utolsó sorban számításaim szerint gazdaságosabb, mintha a boltban vásárolt ásványvizet vásárolnám.
Kiss Katalin, Pécs
Még több vélemény >>>

 

 

 

 

W25 Max víztisztító szabadon választható termékgrafikákkal:

 

 

VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 1. - BIRDY MOTÍVUM             VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 2. - PÖTTYÖS MOTÍVUM

 

W-25 Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 1. - BIRDY MOTÍVUM     W-25 Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 2. - PÖTTYÖS MOTÍVUM

 

VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 3. - LEVELES MOTÍVUM               VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 4. - MAGYAROS MOTÍVUM

 

W-25 Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 3. - LEVELES MOTÍVUM     W-25 Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 4. - MAGYAROS MOTÍVUM

 

VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 5. - PINK BUBBLE MOTÍVUM            VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 6. - CSÍKOS MOTÍVUM

 

W-25 Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 5. - PINK BUBBLE MOTÍVUM     W-25 Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 6. - CSÍKOS MOTÍVUM

 

VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 7. - CLASSIC MOTÍVUM         VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 8. - TRENDY MOTÍVUM

 

W-25 Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 7. - CLASSIC MOTÍVUM     W-25 Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 8. - TRENDY MOTÍVUM

 

VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 9. - FIRKÁS MOTÍVUM         VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 10. - ROMANTIC MOTÍVUM

 

W-25 Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 9. - FIRKÁS MOTÍVUM     W-25 Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 10. - ROMANTIC MOTÍVUM

 

VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 11. - KALOCSAI MOTÍVUM

 

W-25 Max VÍZTISZTÍTÓ STÍLUS 11. - KALOCSAI MOTÍVUM    

 

 

 

 

A W-25 Max víztisztítóban is a baktériumok szaporodását az ezüst gátolja, olvasd el a tényekkel alátámasztott érveket az ezüst hatékonyságáról...

 

 

 

A szűrt vizet folyamatosan használom főzéshez, tea, kávé készítéséhez. Évek óta epés panaszokkal küszködöm. Műtét után is fennálltak puffadásos, ill. emésztési panaszaim. Amióta elhagytam az ásványvíz fogyasztását és csak szűrt vizet iszom, megszűntek a panaszaim, nyers gyümölcsöt is fogyaszthatok, jó a közérzetem és fogytam 4 kg-ot rövid idő alatt.
Dr. Bálint Józsefné, Szekszárd
Még több vélemény >>>

 

 

 

 

 

 

 

W25 Max víztisztító rövid megrendelő lap ha nem szeretnél más típusú víztisztítót rendelni

Ha mobilos vagy vagy nem támogatja a böngésződ az iframe-t ide kattints a rövidített megrendelő eléréséhez (új ablakban nyílik meg)

 

 

Tudnivalók, szállítás, fizetés, garancia ide kattintva

 

 

 

 

 

 

2 év használat után gazdaságosabban W25 Max víztisztító töltetcsere

 

 

 

 

 

Tudtad?

 

 

 

Gyógyszerszedés és vízivás - A gyógyszereket sok vízzel kell bevenni!

 

A tabletták, kapszulák és drazsék betegtájékoztatójában szinte mindig olvasható az apróságnak tűnő, de lényeges utasítás, hogy a lenyelendő tablettát, kapszulát vagy drazsét "vízzel vegye be". A sietség szülte, folyadék nélküli gyógyszerlenyelés gyakorlata helytelen.

 

Több gyógyszer hatóanyaga a nyelőcsövet, illetve a gyomrot irritálhatja, különösen akkor, ha folyadék nélkül veszi be azt a beteg. Víz nélküli bevételkor megeshet, hogy a készítmény kitapad a nyelőcső vagy a gyomor nyálkahártyájára és felmarja, károsítja azt.

 

Példaként említhetők a csontritkulás esetén alkalmazott szerek (pl. alendronát, rizendronát), illetve számos recept nélkül kapható láz- és fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású hatóanyag (acetil-szalicilsav, diklofenák, ibuprofén).

 

A víz helyett egyéb folyadékkal való gyógyszerbevétel általában nem javasolt! Egyéb italok (pl. gyümölcslevek, tej) ugyanis jelentős mértékben megváltoztathatják a hatóanyagok szervezetbeni sorsát; és a gyógyszerek hatástalanságához is vezethetnek. Különösen lényeges a vízzel való bevétel a húgyúti és légúti fertőzések kezelésére alkalmas egyes
antibiotikumoknál.

 

A fluorokinolon-csoportba tartozó hatóanyagok (pl. ciprofloxacin, ofloxacin, levofloxacin) tejjel, tejtermékekkel vagy multivitaminokkal dúsított gyümölcslevekkel való bevétele akadályozza a hatóanyag felszívódását és hatását.

 

Mindenképpen javasolható a betegeknek, hogy lehetőleg kettő deciliter vízzel vegyék be a gyógyszereiket. A kettő deciliter már elegendő folyadékmennyiség ahhoz, hogy a kitapadást elkerülve, a gyomorba juttassa a bevett gyógyszereket. Az ennél nagyobb vízmennyiség sem okoz semmiféle károsodást, nem „hígítja fel a gyógyszert”, nem történik hatásvesztés.

 

 

 

 

 

 

MIÉRT VEGYÜK KOMOLYAN A VIZET?

A legnagyobb mennyiségben elfogyasztott élelmiszer !A csecsemő szervezete 80%-a, a felnött ember szervezete 60-70%-a, az idős ember szervezete 40-60%-a víz. Az emberi szövetekben található víz mennyisége az emberi öregedés egyik kritériumának számít. Aki folyamatosan cseréli szervezete víztartalmát, az szinte halhatatlan. 1992-ben Nobel-díj dr. Alexis Carrelt

 

 

 

TUDÓSOK SZERINT: - az öregedésért a betegségekért, az allergiáért

a hiányállapot és a mikrokörnyezet a felelős. A hiányállapot egyértelműen táplálkozás eredetű. Az ember legfontosabb tápláléka a tiszta víz. Szervezetünkben lejátszódó biokémiai folyamatok nélkülözhetetlen eleme tehát a megfelelő mennyiségű és minőségű tiszta víz.

 

 

 

Annyi vizet iszol, amennyire szükséged van?

Az emberek 55-65%-a krónikusan vízhiányos. Az emberek 37%-ánál a szomjúságérzet annyira gyenge, hogy gyakran összetévesztik az éhségérzettel, ezért akkor is esznek, amikor csak egy pohár vizet kellene inniuk - sokan ezért híznak el. A Washingtoni Egyetem felmérése szerint egy pohár víz maradandóan csökkentette a diétázók 100%-ának éhségérzetét.

 

 

 

A víz fázisdiagramja.

 

Az anyagok sűrűsége, így a vízé is, a hőmérséklettől függ. A víznél - egyedülálló módon - +4 C°-on mérhető a legnagyobb sűrűség; azaz egységnyi tömegű víz térfogata ebben az esetben a legkisebb. Ezért úszik a kisebb sűrűségű jég a nagyobb sűrűségű víz tetején, és képes megvédeni a tavakban, folyókban az alatta levő víztömeget és élővilágot a befagyástól,
illetve a lehűléstől.

 

A kémiai értelemben vett víz (H2O), a desztillált víz, csak vízmolekulákból áll, egyéb vegyületeket nem tartalmaz. A desztillált víz az elektromosságot nem vezeti, szigetelőnek tekinthető. A desztillált víz kémhatása semleges, ennek megfelelően a 0-tól 14-ig tartó pH- skálán pH=7 érték rendelhető hozzá.

 

 

 

Fertőtlenített ivóvíz

 

Pontosan nem ismert, hogy a vízben található klórozási melléktermékek milyen molekuláris mechanizmussal fejtik ki a szervezetet károsító hatásaikat. Eddigi kutatási eredmények alapján a genetikai anyag (DNS) károsítása, a szabad gyökök révén kifejtett oxidatív károsodás, a szervezet folsav-anyagcseréjébe való beavatkozás mellett a tesztoszteron szintjének a csökkentése egyaránt valószínűsíthető.

 

A kutatási terület jelentős részben felderítetlen, számos szürke folttal és kérdésekkel teli, amiknek a megválaszolása a jövő feladata. Az ivóvíz fertőtlenítése céljából történő klórozás a baktériumok, vírusok és gombák elölése mellett mintegy 600-700 féle klórozási melléktermék keletkezéséhez vezet. Nem tisztázott az, hogy a klórozási melléktermékek melyik csoportja (trihalometánok, nitrózaminok, halokinonok, halo-ciklopentén-származékok stb.), vagy konkrétan melyik vegyületek lehetnek a felelősek az epidemiológiai vizsgálatok által jelzett potenciális egészségkárosító hatásért.

 

Európa három országában (Franciaország, Finnország, Spanyolország) és Észak-Amerikában végzett tanulmányok alapján megállapítható, hogy összefüggés lehet az élet során "megivott / elfogyasztott" összes trihalometán mennyisége és a húgyhólyagrák előfordulási gyakorisága között. A klórozási melléktermékek egyik fő csoportját képviselő trihalometánok
kémiailag stabil vegyületek, amik az emberi szervezetben képesek felhalmozódni. Minél hosszabb ideig van valaki kitéve a klórozott víz egészségkárosító hatásainak, illetve minél magasabb koncentrációban tartalmaz trihalometánokat a fogyasztott víz, annál nagyobb a húgyhólyagdaganat kialakulásának a kockázata.

 

Bár az Egyesült Államokban és Európa említett országaiban a víz fertőtlenítésére alkalmazott technológiák részben különböznek, a trihalometánok dózisa és a húgyhólyagdaganatok előfordulása közötti összefüggés minden
országban kimutatható.

 

Számos tanulmány próbálta vázolni a vastagbél és a végbél rosszindulatú daganatának (colorectalis carcinoma) kockázata, illetve a klórozott víz fogyasztása által a szervezetbe juttatott klórozási melléktermékek közti kapcsolatot. Egyelőre – a rendelkezésre álló eredmények alapján - nem igazolható az összefüggés.

 

A klórozási melléktermékeknek a megtermékenyítő-képességre, a fejlődő magzat egészségére és a terhesség kimenetelére való esetleges hatását boncolgatva is számos (ál)hír látott napvilágot. Ezek közül a méhen belüli fejlődésben tapasztalt visszamaradás és a koraszülés kapcsolatba hozható az elfogyasztott ivóvíz trihalometán-tartalmával. Nem igazolt azonban a kapcsolat az alacsony születési súllyal, a halvaszületéssel, illetve a spermiumok minőségének romlásával.

 

 

 

Aki aggódik a környezetért, a csapvizet választja.

Amerika-szerte egyre többen hagynak fel palackozott vizek vásárlásával, és isznak inkább vezetékes ivóvizet. A CRI adatai szerint Amerikában tízből nyolc vizes palack szemétlerakóban végzi. A földből kimosott, tengerbe kerülő műanyaghulladék már Texas államnál kétszer nagyobb felületű lebegő szigetet képez a Csendes-óceánon. A CRI becslése szerint ezer év kell egy műanyag palack lebomlásához. A morzsákra töredező színes palackok anyagát a tengeri halak és madarak finom falatnak nézik. A tengeri állatok gyomra tele van ezekkel a műanyag szemcsékkel - számolnak be a tengerpartra mosott tetemeket boncoló tudósok.

 

A tested a vizet választaná.

A víz fontosabb, mint gondolnád.

Ebben a részben megtudod,
- miért olyan fontos a víz a szervezeted számára,
- miért működik rosszul a tested víz nélkül,
- hogyan hálálja meg a szervezeted a vizet,
- hogyan tart fiatalon a víz.

 

Bőrbe zárt vízgolyók vagyunk, hiszen testünk 60-70 %-a víz.

Az emberi test kb. 60-70 %-a víz, egyes szervek pedig, pl. a vese, az agyvelő, a szem ennél is több vizet tartalmaznak, és ezt a vizet semmivel nem lehet helyettesíteni. Szerveink kielégítő működéséhez megfelelő vízellátásra van szükség. A test víztartalmának 4-5 százalékos csökkenése a munkateljesítmény 20-30 százalékos hanyatlását eredményezi. A teljes éhezést az ember több, mint 60 napig képes elviselni, de 15 %-nyi vízveszteség már néhány napon belül halált okoz.

 

Olyan idős vagy, amennyi víz van a testedben.

Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet szerint, ahogy öregszünk, úgy csökken testünkben a víz aránya. Az újszülött szervezete 72, a felnőtté átlagosan 60, míg az idős emberé csupán 50 százalék vizet tartalmaz, amelynek legnagyobb hányada sejten belül, kisebb része sejten kívül található. Ha a tested a víz hiányállapotában szenved, akkor a valós életkorodhoz képest a szervezeted a víz hiánya miatt akár jóval idősebb is lehet. A víz a szervezeted számára valójában a fiatalságod forrása is lehet.

 

A testedben a víz olyan, mint egy pocsolya, vagy mint egy hegyi, kristálytiszta tó?

Szerinted mi különbözteti meg az út szélén lévő pocsolyát egy kristálytiszta, hegyi tótól? Az útszéli pocsolya nem kap víz utánpótlást, nem cserélődik a vize és egy idő után bizony megposhad. Ez természetes is, hiszen nincs, ami folyamatosan tisztítsa a pocsolya vizét, elkoszolódik. Most képzeld el ugyanezt a testedben. Ha nem cseréled folyamatosan a szervezetedben lévő vizet, egy idő után bizony elhasználódik. Ha megfelelő mennyiségű vizet fogyasztasz, folyamatosan jársz WC-re, így állandóan cseréled tested vízkészletét.

 

A lényeg itt van, ezt nem lehet eleget hangsúlyozni.

Az élő szervezet alapvető építő eleme a víz. A sejtek, a szövetek, a szervek zavartalan működése víz jelenlétéhez kötött. A legkevésbé látványos, de mégis az egyik legfontosabb feladata a sejtek anyagcseréjében van: oldószer, és a reakciók aktív szereplője. Szerepe van az energiát felszabadító folyamatokban, a fehérjék, szénhidrátok, zsírok szintézisében. A szöveteinket alkotó víz szállítja a benne oldott tápanyagokat testünk minden részébe, és ebben az oldatban megy végbe valamennyi biokémiai reakció.

 

 

Már jelenleg is a Föld számos területén komoly vízhiány tapasztalható, amely helyzet a népességszám növekedésével és a globális hőmérséklet emelkedésével várhatóan tovább romlik majd.

Az édesvíz szükségletek kielégítésre már most is hatalmas energiákat fordít az emberiség, világszerte közel 15 ezer üzemben állítanak elő édesvizet tengervízből, sorra épülnek a gátak és víztározók, és eljárások születnek a szennyvíz újrahasznosítására is. Forrás:index.hu

A víz érték, bánj vele mértékkel. Figyeljünk oda egy pillanatra! Apró tettekkel egyenként is sok mindent tehetünk környezetünkért!

 

 

 

Mi a helyzet a sportitalokkal?

A sportitalok remek megoldást jelentenek azok számára, akik több mint 90 percet edzenek hőségben és a párában, miközben erőteljesen izzadnak. Ezek az italok arra szolgálnak, hogy pótolni lehessen az ilyenkor elvesztett elektrolitokat, és egyben hidratálják szervezetet. Ha azonban ennél rövidebb ideig sportolsz, akkor ilyet inni teljesen felesleges: ilyenkor a sima tisztított csapvíz a legjobb választás, mivel ha az izmoknak nem kell plusz üzemanyag, akkor a sportitalokban lévő cukrok, kalóriák mind elraktározódnak.

 

 

 

Ügyeljünk a természetes vizek tisztaságára!

Apró tettekkel sok mindent tehetünk környezetünkért! Ne önts mérgező anyagokat a lefolyóba, és ne kend be magad napolajjal vagy krémekkel, ha tavakban vagy folyókban akarsz fürdeni! Ezeknek a termékeknek a használata ugyanis vízminőség-romláshoz vezethet, ami környezetünket is egyaránt veszélyezteti, egy kis odafigyeléssel azonban sokat javíthatunk a helyzeten! Segíts megőrizni természetes vizeink tisztaságát! A víz érték, figyeljünk oda egy pillanatra!

 

 

 

A víz segíti a bőrt védőfunkciójának ellátásában

A kellőképpen hidratált bőr baktériumokkal és vírusokkal szembeni ellenálló képessége nagyobb, azokra vonatkozó áteresztőképessége kisebb. A kiszáradt bőr amellett, hogy esztétikailag nem szép látványt nyújt, és feszülő érzéssel, hámlással jár együtt, a különféle kórokozók által is könnyen támadható felületet jelent. A víz tulajdonképpen a legolcsóbb kozmetikum és szépítőszer.

 

 

 

Nem is tudjuk mennyi fölösleges cukrot "iszunk"!

Red Bull energia ital 250 ml: cukor: 27,5 g / 8,1 db kockacukor. 100 ml termékben: 11g
Nestea, citromos 500 ml: cukor: 36 g / 10,6 db kockacukor. 100 ml termékben: 7,2 g
Forrás: Index.hu
A cukrozott üdítő italok helyett ezért is érdemes inkább vizet inni.

 

 

 

A Víz útja, körforgása. Hasznos ismeretterjesztő kisfilm: 

 

 

 

 

 

 

Wellnet Kft. W25 víztisztító készülékek víztisztítás asztali háztartási víztisztítóval otthoni vízszűrővel kényelmesen műanyag flakon mentesen környezetbarát módon egészséges ivóvíz 2 éven át