Zuhanyvíz szűrés, fürdővíz víztisztítás gazdaságosan és egyszerűen, finom vizet készítő víztisztító megrendelés, ügyfélszolgálat.

 

 

 

 

 

WT-50 zuhanyszűrő készülék fürdővíz, zuhanyvíz klórmentesítésére, hogy ne irritálja tovább a klór és vegyületei a bőröd, ne szívódjanak fel a bőrödön keresztül ezek az ártalmas anyagok, tökéletes védelmet nyújt tested számára és soha többet nem gyötör majd viszkető érzés, sőt bőrproblémákkal küszködőknek is ajánlott. Kényeztető "kristálytiszta" víz a bőrödnek.

 

A tisztálkodás során használt klóros víz folyamatos használata során a kiszáradt bőr hámlóvá, repedezetté, feszülővé, viszketővé válik. Sok esetben egyes testrészeken pl. a kézfejen annyira kiszáradhat a bőr, hogy az a felszínén valósággal
"elszakad", ami kisebb-nagyobb vérzéssel is társul.

 

Amellett, hogy a jelenség esztétikailag nem vonzó, a nyitott bőrfelület számos kórokozó számára bejutási kaput jelent és különféle fertőzések alakulhatnak ki.

 

A bőr feszülő, viszkető érzésére a gyermekek és felnőttek egyaránt vakarással válaszolnak, amivel könnyen kórokozó baktériumokat, gombákat juttathatnak be a bőrbe. Ez további viszketést idézhet elő, és egy ördögi kör kialakulásához vezet.

 

Az ördögi körbe eredményesen beavatkozni egyetlen ponton lehetséges: a bőr elveszett víztartalmát kell minél hamarabb visszapótolni: kívülről és belülről egyaránt hidratálni kell a bőrt.

 

A megfelelően megválasztott hidratáló készítmények alkalmazása mellett az elégséges mennyiségű, rendszeres vízfogyasztásra is súlyt kell fektetni.

 

Bizonyos korcsoportoknál a bőr épségére kiemelten kell figyelni,- ők a csecsemők és kisgyermekek. Az újszülöttek és a csecsemők bőre, de még a kisgyermekeké is, jelentősen vékonyabb és átjárhatóbb, mint az érett, felnőtt bőr. A túlzott átjárhatóság mindkét "irányban" veszélyes lehet.

 

Egyrészt, a kicsik bőre rövid időn belül viszonylag nagy mennyiségű víz vesztésére képes, kiszárad, viszketővé, hámlóvá, feszülővé, már apróbb karcolásokra is vérzővé válik. Emellett, a nagymennyiségű vízvesztés kora csecsemőkorban magában hordozza a kiszáradás veszélyét.

 

Másrészt, vízhiányos bőr nem tudja védőfunkcióját tökéletesen ellátni, így a külvilágból is egyszerűbben bejuthatnak a bőrbe és a mélyebben fekvő szövetekbe, szervekbe a vegyszerek, a gyógyszerek hatóanyagai, továbbá a kórokozó
baktériumok és gombák is, mint felnőttek esetén. Esetükben a kellő mennyiségű folyadékfogyasztás és a bőrbarát hidratáló készítmények alkalmazása mellett a levegő ideális páratartalmáról is gondoskodni kell. A levegő relatív nedvességtartalma optimális esetben 40 és 60 % közötti; párologtatással, szellőztetéssel célszerű ennek az elérésére törekedni.

 

 

 

Wellnet WT50 zuhanyszűrő

 

 

 

Zuhanyszűrő készülékünk 50 000 liter zuhany, fürdővíz gazdaságos és alapos megtisztítására alkalmas, új zuhanyszűrő fejlesztés amely a KDF technológia mellett aktívszenes töltet is tartalmaz!

 

 

 

 

Minden tulajdonságában megegyezik a WT-70 zuhanyszűrő készülékével pusztán víztisztítási kapacitásában tér el tőle, valamint a WT-50 zuhanyszűrő a KDF töltet mellett aktív szén töltetet is tartalmaz.

 

Ezért különösebben nem szükséges bemutatni, de ha többet szeretnél megtudni az egészséges zuhanyozásról, olvasd el ide kattintva a zuhanyszűrés, zuhany és fürdővíz tisztításának szükségességéről szóló írásunkat!

 

Az aktív szén töltetnek köszönhetően az aktívszenes víztisztítás minden tulajdonságát hordozza.

 

 

 

 

 

 

Wellnet WT-50 zuhanyszűrő zuhanykabinban felszerelve   Wellnet zuhanyszűrő készülék 50 000 liter víz tisztítására, klórmentesítésre, bőrproblémák, viszketés, bőr kiszáradás ellen egyszerűen.

 

 

 

 

 

A KDF-fel és aktív szénnel töltött WT-50 zuhanyszűrő eltávolítja a fürdővízből zuhanyozáskor a klórt, megakadályozza a bőr kiszáradását, öregedését, hámlását, viszketését, csökkenti az allergia veszélyét, egészséges, rugalmas bőrt, selymesen csillogó hajat eredményez. A vízbe kerülő negatív ionok pedig élénkítő, frissítő hatásúak.

 

 

 

 

 

 

 

Wellnet WT-50 zuhanyszűrő csaptelephez való csatlakoztatása panel lakásokba   Wellnet WT-50 zuhanyszűrő készülék 50 000 liter zuhanyvíz és fürdővíz klórtalanítására, kis helyigénnyel, hosszú távra

 

 

 

 

WT-50 Zuhanyszűrő készülék, gazdaságos hosszútávú zuhanyvíz és fürdővíz tisztítása klórmentesítése

 

WT-50 zuhanyszűrő

MEGSZŰNT A GYÁRTÁSA ÉS FORGALMAZÁSA

 

 

 

 

50 000 liter egészséges klórmentesített fürdő- és zuhanyvíz a klór okozta bőrirritációk ellen a fürdőszobádba, a bőrhidratálás alapja természetesen

 

 

 

 

 

 

WT 50 zuhanyszűrő technikai adatok:

 

kapacitás 50 000 liter
Szűrési sebessége 10 liter/perc (5 bar üzemi nyomáson)
Magassága 16 cm
Súlya 0,9kg
Minimális víznyomás 2 bar
Maximális víznyomás 6 bar
Maximális vízhőmérséklet /C/ 100
Maximális üzemeltetési hőmérséklet /C/ 100
Minimális üzemeltetési hőmérséklet /C/ 1
Mechanikus szűrési méret /µm/ 20
Élettartam 2 év
Garancia 12 hónap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tudtad?

 

 

Azok a gyermekek, akik két éves korukig 20 vagy több órát töltöttek el klórozott vizű medencében, kétszer gyakrabban betegedtek meg alsó légúti gyulladásban, mint a társaik. Bár a betegséget vírus váltja ki, a kutatók úgy vélik, hogy a medence vizében lévő klórozási melléktermékek irritálják és gyengítik a gyermekek még fejlődésben lévő tüdejét, ami
hozzájárulhat a különféle vírus okozta fertőzések kialakulásához.

 

 

Felnőttkorban sem veszélytelenek a klór és származékai; az úszóknál gyakoriak a belélegzett klór miatti légúti panaszok, illetve a nőknél a klóros víz a strandon, uszodában szerzett hüvelygomba kialakulásához járul hozzá. A medencékben valószínűleg a klóros víz által megzavart hüvelyflóra játszhatja a fő szerepet egy gombás fertőzés létrejöttében.
Feltételezések szerint a klórszármazék vegyületeknek kiemelt szerepük lehet az uszodavíz által okozott szemirritáció, és a szemkivörösödéssel járó kötőhártyagyulladás kialakulásában is.

 

 

Mennyi klór a káros? Hol a határ? Szakirodalmak alapján durva szabályként állítható, hogy: amennyiben érezhető a klórszag a medencében tartózkodva, akkor az már káros hatású lehet.