Wellnet zuhanyszűrővel zuhanyvíz szűrés, fürdővíz víztisztítás gazdaságosan és egyszerűen, finom vizet készítő víztisztító megrendelés, ügyfélszolgálat.

 

 

 

 

WT-70 zuhanyszűrő készülék nem csak bőrbetegségben szenvedőknek, 70 000 liter "kristálytiszta" klórmentes víz fürdéshez zuhanyozáshoz, végre megszabadulsz a kellemetlen klór okozta bőrviszketéstől egyéb bőrirritációktól.

 

 

Wellnet WT70 zuhanyszűrő készülék

 

Zuhanyszűrő készülékünk 70 000 liter zuhany, fürdővíz alapos megtisztítására alkalmas

 

 

 

Mindennapi tapasztalat, hogy a klóros fürdő, vagy zuhanyvíz kiszárítja, irritálja a bőrt, bőrhámlást, viszketést, allergiát okozhat és súlyosan károsíthatja a hajat, mivel a klór reakcióba lép a bőr proteinjével, tönkreteteheti természetes egyensúlyi állapotát.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fejünk ékessége, a hajunk is károsodik a fertőtlenítőszerek, klór hatására. Kényeztetjük drága samponokkal, balzsamokkal, hajszeszekkel, pakolásokkal, és mindezt leöblítjük klóros vízzel, mely azonnal kémiai reakcióba lép a fejbőr és a haj fehérjéivel és károsítja azt.

 

 

 

Wellnet zuhanyvíz tisztítása zuhanyszűrő készülékkel

 

 

 

A fürdő és zuhanyvizek tisztítása nélkül, hiába a sok "kidobott" pénz a testápolókra, samponokra, különféle kozmetikumokra, drágábbnál-drágább hajfestékekre és samponokra! Fürdés, zuhanyozás után állandóan viszket a bőrünk, a bőrproblémák és a különféle bőrbetegségek is nehezebben gyógyulnak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fürdőszobában is veszélyek leselkednek tehát ránk, ha nem figyelünk oda tudatosan. Számtalan vegyszert használunk háztartásunkban, melyek nemcsak a környezetet, de minket is károsítanak. Fürdés-zuhanyzás közben pedig a klór és származékai várnak ránk.

 

 

 

 

 


A fertőtlenítő klórozás következtében közel 60 féle daganatkeltő anyag kerül a vízbe és a vízpárába.

 

 

 

 

 

Többek között a vízpárával is belélegezhető kloroform és radon, melyek vese- és májbetegségeket, tüdőrákot okozhatnak és a központi idegrendszer károsodását is eredményezhetik.

 

 

Bőrünk bámulatos képződmény, a legnagyobb szervünk, kb. 1,5 négyzetméter. Nagy felületének köszönhetően sokrétű feladata van. Univerzális védőszerv, elválaszt minket a külső környezettől, állandó hőmérsékletet biztosít, véd a kórokozókkal szemben, a mechanikus, sugár-, hő- és hidegártalomtól.

 

 

 


A bőrápolás az immunrendszer ápolását is jelenti.

 

 

 

 

 

Az agresszív klór nemcsak ezt a nagyon jelentős szervet károsítja, hanem fel is szívódik rajta keresztül. Kutatások kimutatták, hogy egy 15 perces zuhanyozás során annyi káros anyag – köztük klór - jut át a bőrön keresztül, mintha 4 liter ugyanolyan „minőségű” csapvizet fogyasztanánk el.

 

 

 


Gyakorlatilag a belélegzett vízpárával együtt hatszázszor több méreg kerül a szervezetbe, mint az ivóvíz elfogyasztásával.

 

 

 

 

 

A vízpára ugyanis tartalmaz többek között kloroformot, radont, stb., ezek pedig mind rákkeltő anyagok.

 

A kloroform vese - és májbetegségeket, a radon tüdőrákot okozhat, valamint a központi idegrendszert is károsítják.

 

 

 

 

 


Képzeljük el a kis csecsemőket, mit élhetnek át, amikor az anyaméh steril körülményeiből egyenest a klóros víz „ölelésébe” kerülnek.

 

 

 

 

 

 

Mindezen problémák kiküszöbölésére és a betegségek megelőzésére nyújthat lehetőséget a nagyteljesítményű 70 000 liter vezetékes fürdő és zuhanyvíz megtisztítására alkalmas WT-70 zuhanyszűrő.

 

 

 

 

 

Wellnet WT-70 zuhanyszűrő készülék 70 000 liter zuhanyvíz és fürdővíz klórtalanítására, kis helyigénnyel, hosszú távra

 

 

 

 

A benne található KDF-szűrő nagy tisztaságú réz/cink ötvözet, hatásmechanizmusa az elektrokémiai oxidáció/redukció elvén működik, ahol a réz katódként, a cink anódként működik. A KDF részecskék felületén oxidáció illetve redukció megy végbe, s így például a cink és a klór reakciójából ártalmatlan cink-klorid keletkezik.

 

 

 

 

 

A KDF eltávolítja a fürdővízből:

 

  • A klórt és klórszármazékokat (THM-vegyületek),
  • A szerves anyagokat (peszticidek, herbicidek),
  • A fémeket (nehézfémek, vas, arzén),
  • A mikroszervezeteket (baktériumok, gombák, algák),
  • Részben a keménységet okozó kalcium és magnézium vegyületeket.

 

 

 

 

 

A KDF megfelel minden egészségügyi követelménynek, például a szűrővel kezelt víz réz és cink tartalma messze az egészségügyi határértékek alatt marad.

 

 

 

 

 

A KDF-fel töltött WT 70 zuhanyszűrő eltávolítja a fürdővízből a klórt (90–99%), megakadályozza a bőr kiszáradását, öregedését, hámlását, viszketését, csökkenti az allergia veszélyét, egészséges, rugalmas bőrt, selymesen csillogó hajat eredményez. A vízbe kerülő negatív ionok pedig élénkítő, frissítő hatásúak.

 

 

 

 

 

 

WT-70 Zuhanyszűrő készülék, gazdaságos hosszútávú zuhanyvíz és fürdővíz tisztítása klórmentesítése

 

 

A WT-70 zuhanyszűrő

 

Ára CSAK : 25 990;- Ft

VÍZ VILÁGNAPI ÁR A KÉSZLET EREJÉIG VAGY 2018. 04. 02-ig:

1 db 9 990 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

70 000 liter klórmentesített egészséges "kristálytiszta" fürdő- és zuhany-és fürdővíz

 

WT70 zuhanyszűrő készülék megrendelés 

 

 

 

 

 

 

WT 70 zuhanyszűrő technikai adatok:

 

kapacitás 70 000 liter
Szűrési sebessége 10 liter/perc (5 bar üzemi nyomáson)
Magassága 16 cm
Súlya 0,9kg
Minimális víznyomás 2 bar
Maximális víznyomás 6 bar
Maximális vízhőmérséklet /C/ 99
Maximális üzemeltetési hőmérséklet /C/ 99
Minimális üzemeltetési hőmérséklet /C/ 1
Mechanikus szűrési méret /µm/ 20
Élettartam 2 év
Garancia 12 hónap

 

 

 

 

- A szerteágazó hatású víz kívülről zuhany vagy kádfürdő formájában is szépít, frissít vagy megnyugtat. Változtassuk fürdőszobánkat a pihenés, a felfrissülés és a regenerálódás szentélyévé.

- A "kristálytiszta" víz energiával tölti fel a testet, a szellemet és a lelket. Zuhanyzáskor a hideg víz felfrissít, a melegvíz ellazítja az izmokat, a váltóvizes zuhanyozás serkenti az élettani folyamatokat, megőrzi az erek rugalmasságát, erősíti az immunrendszert, kisimítja a bőrt.

- Egy megerőltető nap után segít ellazulni a meleg kádfürdő.

 

 

 

 

 

További előnyei lehetnek WT-70 zuhanyvízszűrőnknek: az álmatlanság leküzdésében, az izmok ellazításában, a megfázás tüneteinek enyhítésében. A kádfürdő jótékony hatását fokozhatjuk különféle fürdőadalékokkal gyógynövényekkel, illóolajokkal.

 

 

 

 

 

Szánjunk kellő időt a lazulásra, töltekezésre. Hangulatosabbá meghittebbé tehetjük a fürdőszobában tartózkodásunkat, ha a háttérben klasszikus vagy relaxációs zene szól, és számunkra kedves illóolajokat párologtatunk.

 

 

 

Megrendeléssel kapcsolatos fontos információk - Olvass el!                                                       Nyit/Zár

 

Adataidat bizalmasan és biztonságosan kezeljük, nem kerülnek az interneten semmilyen nyílvános megosztásra/eladásra, az általad megadott adatokat a Google Docs (Drive) rendszerében tároljuk a megrendelésigényed lezárásáig.

 

Adataidat a gyártó részére továbbítjuk a megrendelésed teljesítéséhez, számlázáshoz valamint a Sprinter futárszolgálat részére, azt azok adatvédelmi szabályzataik alapján kezelik.

 

Igénylésedet követően 24 órán belül Emailban visszaigazoljuk megrendelésed és közöljük a szállítás várható idejét.

 

Jelen űrlap kitöltése nem minősül Interneten távollévök között megkötött szerződésnek, pusztán megrendelésigényedet jelzed számunkra, mely adatok alapján visszaigazoljuk és véglegesítjük E-mailes a megrendelésed!

 

Amennyiben adataidat nem kívánod itt az ürlapon megadni, akkor megrendelésigényedet a viztisztito(kukac)magnavital(pont)hu email címre is eljuttathatod az űrlapon található adatok megadásával, vagy hívj minket a 70/222 5677-es mobilon az év minden napján 9:00-20:00 óra között, kézséggel állunk rendelkezésedre!

 

 

WT-70 / WT-50 Zuhanyszűrő csere

 

A WT70 zuhanyszűrőink is a Magyar vezetékes vizekhez lettek fejlesztve, Magyar fejlesztés, Magyar gyártó főforgalmazóval.

 

WT-70 zuhanyszűrőink nem kis kapacitású szűrőbetétekkel lettek fejlesztve, ezért 70 m3 ( 70 000 liter) vezetékes víz tisztítására alkalmasak, így amikor a zuhanyszűrő kimerült cserélni kell azaz újra megvásárolni egy újat (nincs szűrőbetét vagy töltetcsere), a hosszútávú üzemeltetése során nincs semmiféle járulékos költség kis teljesítményű szűrőbetétek cserélgetése miatt.

 

Szállítási, garanciális tudnivalók:

 

Garancia:

 

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk! Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát, a Wellnet Kft. továbbiakban Wellnet vállalja, Így élvezheted a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, a megvásárolt terméket a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsuk vagy ha szükséges újra cseréljük.

 

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállás kötelező. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.

A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a vásárlot termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termékek cseréjére vállalunk kötelezettséget.

Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:
- A termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel
- A számla egy példánya
- A cégünk által kiállított jótállási jegy
Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni!

 

A garanciális problémával cégünknek behozott/visszaküldött termékeket mi magunk javítjuk, cseréljük, vagy ha szükséges továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

 

A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt . A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások ( pl. leesés következtében összetört, beázott, ráléptek, stb. ) cseréjének elkerülése miatt a gyártók, forgalmazók csak a hivatalos szerviz szakvélemény alapján vállalják a 72 órás cserét. Ennek megfelelően a további teendők a termék 72 órán belüli meghibásodása esetén:

 

- Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni a forgalmazó (eladó), gyártó/ importőr telefon számán vagy a központi szakszervizénél (bővebb információ telefonszám a termékhez mellékelt garancia levélben van). Ha a szerviz kivizsgálása alapján a bejelentés jogos, a gyártó vállalja a termék azonnali cseréjét.

 

- Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.

 

- Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor a Wellnet Kft. is csak a hivatalos szakszerviz szakvéleményének ismeretében vállalja a meghibásodott termék 72 órán belüli meghibásodás cseréjét.

 

- A termék meghibásodása esetén a csomagolásban lévő, vagy a számlával együtt Önnek átadott garanciajegy tájékoztatásának megfelelően kell eljárni.

- Portósan küldött csomagokat nem vesz át a Wellnet Kft., azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

 

- A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a Wellnet Kft. utólag megtéríti a szállítás költségét.

 

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.

 

Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.

 

A vásárlástól való elállás joga

 

A Vásárló a szerződéstől a Wellnet 30 napos megelégedési garanciája alapján 30 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben a Wellnet köteles a Vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
A Vásárló viseli az elállási jog ilyetén történő gyakorlása miatt az áru kiszállításával, valamint visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ez esetben a csomagot a Wellnet Kft. 2890 Tata, Rozgonyi utca 20 címre kell visszajuttatni.
A visszaküldésnél a csomagolás és/vagy a termék sérüléséből adódó költségek a Vásárlót terhelik.

 

Tájékoztató a Békéltető testületekhez fordulás lehetőségéről:

 

A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. A békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A békéltető testület a fogyasztó vagy a vállalkozás kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban. A békéltető testület eljárása a fogyasztó kérelmére indul. A Békéltető Testületekről bővebb információ itt érhető el: http://www.bekeltetes.hu

 

Szállítási díjak 2018:

Ha az összmegrendelésed eléri a br. 30 ezer Ft-ot, akkor ingyenes szállítjuk ki a megrendelésed,
Ha az összmegrendelésed 15 000 Ft - 29 990 Ft között van, akkor 990 Ft szállítási díj vagy előreutalással ingyenes szállítás.
Ha az összmegrendelésed 15 000 Ft alatt van akkor 1 490 Ft szállítási díj vagy előreutalással 990 Ft szállítási díj.
Ha előre szeretnél utalni az olcsóbb szállítási díjért vagy az ingyenes szállításért kérjük jelezd a megjegyzés rovatba, vagy Ügyfélszolgálatunknak.

Előreutalásnál a visszaigazoló E-mail-ben az utaláshoz megküldjük részedre: Főforgalmazó cégneve, Bankszámlaszáma. Amint a főforgalmazó számláján jóváíródott a számlád ellenértéke futárral küldik a csomagod, a csomag érkezésének napján SMS-t kapsz a Futárszolgálattól. Az ÁFA-s számlád a csomagban lesz természetesen. Magyar forintban készpénzben tudsz fizetni Magyarországi szállításoknál.

 

 

Szállítási határidő: 2-14 munkanap

 

Gyártó/főforgalmazó, számlakibocsátó, garanciavállaló:

Wellnet Kft.

info@wni.hu
Székhely: 2890, Tata, Csapó utca 18.
Telephely:2890, Tata, Rozgonyi utca 20.
Adószáma: 11914495-2-11
Cégjegyzékszáma: 11-09-007376 (Tatabányai Megyei Bíróság)

 

 

 

Ajánlat közvetítője:

Kett Gábor Wellnet Független Termékajánló Partner
Cím: 7400 Kaposvár Szigetvári u. 16.
Mobil: Az év minden napján 9:00 - 20:00 óráig +36 70 222 5677

 

 

 

Ügyfélszolgálat:

 

Keress minket az év minden napján 9:00-20:00 óráig hívható +36 70/222-5677-es mobilszámon, vagy további telefonos elérhetőségeinken! Várjuk kötelezettségektől mentes hívásod, megrendelésed!
Vagy írj az info(kukac)finom-viz(pont)hu E-mail címre!

Tárhelyszolgáltató:


Web: www.xhu.hu

Cégnév: Intec Online Kft

E-mail: info@xhu.hu

Adószám: 23107816-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-162525

 

Az oldalon található összes e-mail címre vonatkozóan megtiltjuk azok engedélyezetlen felhasználását címlistákban való szerepeltetést, címlistába gyűjtést, kéretlen levelekhez való felhasználást, kereskedelmi címlistában való eladását, amennyiben ezt tapasztaljuk azonnal az illetékes szervhez fordulunk!

 

 

 

 

Mobilosoknak és olyan böngészőkhöz amelyek nem támogatják a beépülő keretet (iframe) ide kattintva elérhető a megrendelő lap!

 

 

 

 

 

 

Tudtad?

 

 

Fürdőkúrák

 

A hidroterápia – azaz a vízzel történő kezelések – tudományosan elismert hatásokkal rendelkeznek. Nem ritkán orvosok javasolják a megfelelő, szakemberek segítségével kivitelezett, hidroterápiás alkalmazásokat. Egy-egy kúra időtartama általában több hét.

 

A hidroterápia nem újkeletű, a gyökerei az ókorig nyúlnak vissza.

 

Az európai kultúrkörben az ókori görögök voltak az elsők, akik gyógyító erőt tulajdonítottak a fürdőzésnek, felismerték annak testi és lelki egészséget helyreállító szerepét. Az i.e. V. században vált szokássá, hogy a görögök Aszklépiosz isten tiszteletére emelt templomok környékén töltöttek néhány hetet. Pihentek, fürdőket vettek, az éjszakát pedig a templomban töltötték, ahol hitük szerint az isten álmukban kereste fel őket és hozott gyógyulást.

 

A görögöktől a rómaiak vették át a fürdőzés és a vízgyógyászat szokását, és azt bámulatos, napjaink technikai vívmányai mellett is csodálatra méltó szintre fejlesztették. Több száz nyilvános fürdőpalotát építettek a Római Birodalom területén, amelyeket termálvízzel feltöltött kádakkal szereltek fel.

 

Azonban a meleg vizes fürdők a gyógyulás ígérete és a magas élvezeti fok mellett a nagy járványok idején számos rettegett fertőző betegség terjesztőjévé váltak. A XVII. századra a kolera, a pestis és a szifilisz sokat ártott a fürdőzés hagyományainak és népszerűségének. Egy időre a púder, a parfüm és egyéb fényes külsőségek váltották fel a tiszta, pezsgő, frissítő víz használatát.

 

 

 

 

 

Néhány évvel ezelőtt még úgy gondolták, hogy valós veszélynek csak a túlzottan klórozott víz ivása során vagyunk kitéve (így ha ivás előtt hagyjuk a fölös klórgázt a vízből eltávozni, magyarán megvárjuk, míg a fehéres klórszagú folyadék „víztisztaságúvá” válik, akkor nem fenyeget semmilyen veszély). A szakemberek azonban mára már tudják, hogy az ivó- és uszodavízben maradó klórszármazékok igen veszélyes mérgek.

 

 

A Pittsburgh-i Egyetem kutatói szerint zuhanyzás közben százszor inkább mérgeződünk, mint a klórozott víz ivása után. Ráadásul a klór és vegyületei nemcsak tusolás közben közvetlenül, de a lakás többi szobájában szétterjedve közvetetten is veszélyeztetik az ott élők egészségét.